Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
10. - 14. veljače

Prvi regionalni festival čokolade na središnjem zagrebačkom trgu

čokolada
20.01.2012.
u 09:05

Festival je osmišljen kao petodnevno promocijsko-prodajno događanje, gdje će posjetitelji moći uživati u promociji i kupovini čokoladnih proizvoda

Prvi regionalni festival čokolade "Zagreb Chocofest" održat će se od 10. do 14. veljače 2012. na Trgu bana Jelačića, u cilju predstavljanja najboljih domaćih i svjetskih čokoladnih brendova, inovacija u industriji čokolade, kao i prezentacije proizvoda koji su tradicionalno povezani s čokoladom poput pjenušaca, vina, kave, ruma, konjaka te kozmetike.

Festival je osmišljen kao petodnevno promocijsko-prodajno događanje, gdje će posjetitelji moći uživati u promociji i kupovini čokoladnih proizvoda, zabavnim programima i nizu popratnih festivalskih aktivnosti, najavljuju organizatori.  

Među njima ističu "Chocofest Art" – izradu skulptura od čokolade studenata Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu, dječji izbor najbolje čokolade, kao i predstavljanje knjiga o čokoladi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije