Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FIZIČKE KARTICE

Prvi problemi s novom ZET-ovom aplikacijom: Nekim korisnicima blokirana sredstva za kupovinu karata

Zagreb: Mobilna aplikacija "Moj ZET"
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/2
31.05.2023.
u 19:41

Svi korisnici s pretplatničkim fizičkim karticama ZET-a koji imaju sredstva na računu još neko vrijeme neće moći koristiti aplikaciju Moj ZET, a prijevoznik se nije oglasio po pitanju ovog problema kojeg, čini se, nisu obavijestili ranije

Samo jedan dan od predstavljanja Moj ZET, prve službene aplikacije gradskog prijevoznika u Zagrebu, čini se kako je došlo do prvih problema. I to kod svih onih koji su već imali fizičku karticu ZET-a s kojom su kupovali karte uplaćenim novcem.

Svima takvima stigla je poruka kako im je fizička kartica deaktivirana jer su prešli na mobilnu aplikaciju, a s tim su im blokirana i sredstva koja su se nalazila na toj kartici. 

>> VIDEO Isprobali smo novu ZET-ovu aplikaciju: Evo što sve nudi

''Poštovani, sredstva koja su ostala na e-novčaniku pretplatne kartice ne mogu se više koristiti jer je pretplatna kartica prelaskom na mobilnu aplikaciju deaktivirana. Sada možete otići na bilo koje ZET-ovo prodajno mjesto kako biste privremeno deaktivirali mobilnu aplikaciju i aktivirali karticu. Nakon što potrošite sredstva s kartice, možete ponovo sami aktivirati mobilnu aplikaciju. Nemoguće je koristiti i karticu i mobilnu aplikaciju istovremeno, jedno drugo isključuje'', piše u obavijesti korisnicima, prenosi Jutarnji list.

VEZANI ČLANCI:

Samim time, svi korisnici s pretplatničkim fizičkim karticama ZET-a koji imaju sredstva na računu još neko vrijeme neće moći koristiti aplikaciju Moj ZET, a ZET se nije oglasio po pitanju ovog problema kojeg, čini se, nisu obavijestili ranije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije