Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova trgovina

Prvi kvartovski Spar u Sopotu

spar
Petar Glebov/PIXSELL
22.08.2012.
u 15:54

U supermarketu veličine 360 m2 radi 16 zaposlenika, a cijene i akcije bit će iste kao u velikim prodavaonicama Interspar

Stotine znatiželjnika okupile su se u Erlichovoj ulici u Sopotu na otvaranju prvog kvartovskog supermarketa Spar, novog formata dućana u Zagrebu koje pokreće Spar grupa. Dućan u Sopotu površine je 360 četvornih metara, a zapošljava 16 radnika. Vrpcu je trebao prerezati gradonačelnik Milan Bandić, no zadaću je prepustio najmlađem posjetitelju. Cijene i akcijske ponude bit će iste kao u Intersparovim hipermarketima. Tako će ovaj tjedan, primjerice, kilogram banana stajati 4,99 kuna, a mljeveno meso 31,99 kn/kg. Dućan je otvoren od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sat te nedjeljom od 8 do 14 sati.

– Malih dućana gotovo da i nema. Drago mi je što ne moram ići u velike markete da bih kupila nešto povoljno – rekla je umirovljenica Ana Kvakan.

Sljedeća dva supermarketa Spar planira u Središću te u centru grada, a otvorit će ih do kraja godine.

Ključne riječi

Komentara 1

MI
Milkica
11:03 23.08.2012.

Nažalost, ni oni neće potisnuti onaj grozni, preskupi i prepun srpske robe Konzum.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije