Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaradio 4500 kuna

Provaljivao u sandučiće za novine i krao novine

'11.04.2011., Sisak - Postancki sanducic obitelji Madzo u zgradi u Ulici J.Krizanica 8 godinama nije praznjen. Photo:Nikola Cutuk/PIXSELL'
'Nikola Cutuk/PIXSELL'
08.10.2011.
u 16:30

Osumnjičeni je provaljivao u sandučiće i iz njih otuđio novine te ih prodavao njemu nepoznatim osobama i to uglavnom oko centra Zagreba. Ukupna materijalna šteta iznosi oko 4 500 kuna.

Policijski službenici Policijske postaje Velika Gorica dovršili su kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio više kaznenih djela teških krađa provaljivanjem u sandučiće za novine na području Velike Gorice.

Osumnjičeni je 10. i 18. Kolovoza te 22. rujna u ranim jutarnjim satima (između 5 i 6 sati) provalio u sandučiće za novine i iz njih otuđio novine te ih prodavao njemu nepoznatim osobama i to uglavnom oko centra Zagreba. Ukupna materijalna šteta iznosi oko 4 500 kuna.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predan je pritvorskom nadzorniku, a Općinskom državnom odvjetništvu Velika Gorica dostavljeno je Posebno izvješće, navode iz PUZ-a.

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar xenon
xenon
18:13 08.10.2011.

temu.

Avatar Nikad robom
Nikad robom
23:07 08.10.2011.

\"... zbog osnovane sumnje da je počinio više kaznenih djela teških krađa provaljivanjem u sandučiće za novine \" teških krađa provaljivanjem???

Avatar lola lola
lola lola
02:10 09.10.2011.

Kakav luzer, kontejneri za papir su puni besplatnih novina a on provaljuje u sanducice....:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije