Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NEK RODI'

VIDEO Sudionik Hoda za život tvrdi da ima 210 potomaka: 'Žene koje ne rađaju manje žive!'

Foto: Dario Topić
1/6
20.05.2023.
u 12:04

Prije nego što je sama povorka krenula s Hrvatskog narodnog kazališta, razgovarali smo i s nekoliko građana koji podržavaju Hod za život

Brojni su i ove godine odlučili koračati centrom Zagreba u sklopu Hoda za život koji se održava pod geslom ''Ne zaustavljaj otkucaje moga srca! Samo mi daj ljubav'', a na prosvjed su stigli i brojni političari s desnog političkog spektra. Iako zastave ove godine nisu bile dozvoljene po direktivi Grada Zagreba, što je osudila i sama Željka Markić uoči skupa, brojni su stigli s transparentima kojima pozivaju na zabranu pobačaja, odnosno zaštitu života od njegova začeća. 

Prije nego što je sama povorka krenula s Hrvatskog narodnog kazališta, razgovarali smo i s nekoliko građana koji podržavaju Hod za život. Među njima je i umirovljenik Petar Berišić koji je kazao kako on sam ima 210 potomaka.

- Treba rađati potomstvo, samo to može spasiti čovječanstvo - poručio je. - Žalosno je to, moja mama je živjela 90 godina, a rodila je 16-ero djece. Znači žene koje ne rađaju manje žive! - poručio je umirovljenik koji je stigao i s barjakom. - Ako je trudna nek rodi! - poručio je Petar.  

VEZANI ČLANCI:

Osim toga, razgovarali smo i s djevojkom Jelenom koja je također odlučila danas biti dijelom Hoda za život, nakon što je prije pola godine došla iz Dalmacije živjeti u Zagreb. - Podržavam život i ovaj Hod jer nas je Bog sve stvorio - ispričala nam je Jelena, a komentirala je i kako gleda na pravo žene na pobačaj. - Ja ne gledam na to dijete kao svoje tijelo, ili ženino tijelo, to je poseban život koji je dan ženi da ga štiti tih devet mjeseci i iznese ga. Drago mi je da ima ljudi, a voljela bih da nas se okupi što više - poručila je djevojka.

Komentara 20

Avatar Bill Carson
Bill Carson
12:34 20.05.2023.

Obitelj je bitna, ali mladi trebaju misliti što i kako. Ako nisi sposoban prehraniti sebe i imaš curu od 18 godina koja je tek završila srednju školu nemoj pomišljati da imaš odnose bez zaštite. Ako ćeš živjeti od socijalne pomoći nemoj imati djete, nemoj ženi napraviti dijete. Ovo upozorenje treba biti i za djevojke. Prvo budite sigurni da ste kao partneri kompatibilni, onda budite sigurni da imate ekonomsku računicu, tek onda razmišljajte o djetetu.

Avatar Cro_Puppy
Cro_Puppy
12:13 20.05.2023.

Nije to ništa. Znam sugrađana romske nacionalnosti koji ih ima 400.

MC
MCA
12:27 20.05.2023.

I tko ih uzdrzava, on sigurno ne?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije