Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reciklažno dvorište Žitnjak

Prosvjednici dočekali Tomaševića: 'Nastavljate sve projekte Milana Bandića, kako vam nije neugodno'

Prosvjednici dočekali Tomaševića
Foto: Hana Ivković Šimičić
1/4
04.02.2022.
u 10:35

Držali su plakate s natpisima: "Tomašević = Bandić", "Dosta je smetlarske hobotnice!", "Spalionica i tuđe smeće u Zagreb i Resnik neće!" i druge

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević i voditelj podružnice Čistoća Davor Vić u Reciklažnom dvorištu Žitnjak predstavljaju edukativno-informativni projekt za djecu vrtićke i osnovnoškolske dobi "Odvajamo otpad, usvajamo navike". 

Projekt se sastoji od dva dijela – predstave "Čistograd" namijenjene djeci vrtićke dobi te kampanje "#razvrstajme (kreni od sebe)" za učenike osnovne škole. 

Gradonačelnika Tomaševića dočekali su kod Reciklažnog dvorišta Žitnjak prosvjednici koji se protive spalionici. Držali su plakate s natpisima: "Tomašević = Bandić", "Dosta je smetlarske hobotnice!", "Spalionica i tuđe smeće u Zagreb i Resnik neće!" i druge. 

– Žao nam je što vas dočekujemo na ovaj način u Resniku. Sjetite se kada smo prije deset godina ili više bili u staroj školici i za što smo se sve skupa borili – kazala je voditeljica Udruge za zaštitu okoliša Resnik Branka Genzić Horvat, na što je Tomašević odgovorio: – Protiv spalionice. 

– Vi i dalje nastavljate sve projekte Milana Bandića, za to vas nismo podržavali, za to se nismo borili. Kako vam nije neugodno da izdajete sebe. Tražimo da nas primite još od 17. srpnja, niste našli ni pola sata vremena za nas koji smo vam bili najodanija podrška – kazala je. 

Komentara 20

CI
cirep22
14:18 04.02.2022.

Tomašević je u nešto malo od godinu dana unazadio grad demografski i ekonomski za 20%.

PA
papiribica
10:43 04.02.2022.

Lijeva vlast lijevo radi.

DU
Deleted user
10:50 04.02.2022.

Ovo je isto Tomaševićeva ekipa radila Bandiću, sve se ponavlja. Samo nije isto valjati se po cesti i voditi najveći grad u HR.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije