Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Prostor oko Sveučilišne bolnice do Božića će urediti kao park, poput Bundeka!

Zagrepčani će time dobiti novo gradsko izletište, najavio je Bandić dodavši da se paralelno priprema i projekt gradnji termi
07. listopada 2015. u 10:25 10 komentara 5290 prikaza
Bandic
Pogledajte galeriju 1/3

Gradonačelnik Milan Bandić jutros je na kompleksu Sveučilišne bolnice u Blatu najavio je da će cijeli kompleks, uključujući i parcelu gdje će se u budućnosti graditi Terme Zagreb, do Božića počistiti i da će se ondje urediti park po uzoru na Bundek.

Do Božića će biti očišćeno ovo ruglo, a u konačnici, do realizacije projekta Terme Zagreb, tu će biti park, baš kao Bundek – najavio je rano jutros gradonačelnik dodavši da će time Zagrepčani dobiti novo gradsko izletište.

Sveučilišna bolnica | Autor : Grgur Žućko/PIXSELL Foto: Grgur Žućko/PIXSELL

Zemljište, odnosno kompleks od 105 ha, od čega je 15 ha izgrađeno, čistiti će i uređivati Zrinjevac, a gradonačelnik će, zajedno sa suradnicima, jednom tjedno provjeravati tijek radova.

Na upit novinara o projektu Terme Zagreb, gradonačelnik je najavio da će za kojih mjesec dana biti predstavljeni detalji s hodogramom i dinamikom aktivnosti te strateškim partnerom.

O budućnosti Sveučilišne bolnice nije želio govoriti u predizborno vrijeme, no naglasio je da se od tog projekta ne može odustati bez mišljenja i odluke Zagrepčana koji su u njega izdvajali više od 380 milijuna tadašnjih njemačkih maraka.

Kik
Prolistajte novi KiK katalog i ne propustite super akcije!

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar suludisumar
  suludisumar:

  Hm, evo ga! Od pijanke u Vugrovcu u subotu navečer, čitava tri dana nije ništa obečao. A sada sve, samo izabereš što voliš. Saša Mesić je već nekoliko godina direktorica fantomskih termi. Slučajno je kćer ex El presidentea Stipe Mesića. ... prikaži još! O bolnici ne bi nikaj rekel, jer to je projekt njegovih drugova iz komunizma koji su zagrepčanima oteli iznos koji spominje na prisilnom referendumu, pa se ne bi štel mešati.

 • baba44713:

  Da su bar češće izbori, Zagreb bi izgledao kao Dubai...

 • Avatar zgdomorodac
  zgdomorodac:

  Blago nama ovi njegvi bivsi djele i bozicnice pred izbore i vaucere a on gradi fontane i uskoro bu i sator ogroman na trgu bana jelacica a svi skupa nemaju za mamograf vec se mora skupljat od građana koji ovak ... prikaži još! i onak sve to placaju i fontane i vaucere itd al kak vele nasi stari glavno da bljesči