Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Banidć proslavio 60.rođendan

'Prošao sam kalvariju, ali sam čist kao gorska suza, idemo dalje delati'

bandić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/12
22.11.2015.
u 21:10

Od istaknutijih osoba iz javnog života Bandiću su rođendan došličestitati generali Mladen Markač i Pavao Miljavac, bivša Miss Hrvatske Anica Kovač te novoizabrani saborski zastupnik brigadir Miodrag Demo

Okrugli šezdeseti rođendan gradonačelnik Milan Bandić proslavio je večeras u staroj zagrebačkoj gostionici Skender u Remetama u društvu prijatelja i suradnika. Uz domaće vino i hranu, te tamburaše iz Markuševca, gradonačelnik je razrezao i slavljeničku tortu.

– Ja nisam imao sreću biti rođen uz zagrebačku katedralu, ali sam rođen u jednom malom pitoresknom Hercegovačkom mjestu koje ljubi ovaj grad. Jutros me je i majka nazvala i pitala 'jel te mogu slobodno nazvati'. Prošao sam kalvariju, ali sam čist kao gorska suza i vjerujte mi neću stati, idemo dalje delati – kazao je Bandić koji je na poklon dobio portret svoje majke.

Od istaknutijih osoba iz javnog života Bandiću su rođendan došličestitati generali Mladen Markač i Pavao Miljavac, bivša Miss Hrvatske Anica Kovač te novoizabrani saborski zastupnik brigadir Miodrag Demo.

- Želim mu samo da je sretan i zdrav i da ima puno snage - poželjela je gradonačelniku Anica Kovač.

>> Milan Bandić: Ja sam za veliku koaliciju

Komentara 32

Avatar abraham73
abraham73
22:10 22.11.2015.

drakula klub , hahahaha

AM
ameris
22:25 22.11.2015.

On je rođen u " pitoresknom " selu ?Ne zna on, jadan bio, što ta riječ znači."Čist je kao gorska suza"..što god da mu to znači ? Ratus Ratus Ratus ili po domaći pantagan živi u prljavštini no svaku sii večer izliže dlaku i oguljeni rep i legne čist na počinak.

LA
LANA555
00:14 23.11.2015.

Zahvali se ciganima i cergasima bjelim i crnima i snima odi delati.Kuzi delati kaze miki dotepenac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije