Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA OBJAVILA DETALJE

Prošao kroz crveno i nastao je kaos: Teško ozlijeđena majka s bebom

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/4
25.07.2019.
u 13:29

Olako smatrajući da do štetnih posljedica neće doći, ušao je u raskrižje te je njegov VW Caddy naletio na automobil marke VW Passat kojim je upravljao 65-godišnjak.

U zagrebačkom naselju Travno jučer se oko 14:30 sati dogodila teška prometna nesreća zbog 22-godišnjeg vozača koji je na križanju Kombolove ulice i Ulice Božidara Magovca na semaforu prošao kroz crveno zadržavajući smjer kretanja ravno.

Olako smatrajući da do štetnih posljedica neće doći, ušao je u raskrižje te je njegov VW Caddy naletio na automobil marke VW Passat kojim je upravljao 65-godišnjak koji je u navedeno raskrižje ušao na znak zelenog svjetla na semaforu za svoj smjer kretanja, zadržavajući smjer kretanja ravno.

Uslijed naleta, vozač Passata u zanošenju kotačima i donjim postrojem naletio je na rubni kamen u jugoistočnom dijelu raskrižja nakon čega je sletio na nogostup u smjeru jugoistoka, gdje je prednjim dijelom naletio na metalni stupić.

Stupić, nažalost, nije zaustavio vozilo koje se nastavilo nekontrolirano kretati po nogostupu te je na kraju prednjim dijelom vozila naletio na drvenu klupu na kojoj je sjedila 32-godišnjakinja koja je u naručju držala dijete, a pokraj nje su bila dječja kolica i drveni štand.

Žena i dijete teško su ozlijeđeni te su prevezeni u KBC Zagreb, gdje im je pružena liječnička pomoć.

Radi provođenja kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje da je počinio kazneno djelo „izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“, 22-godišnjak je uhićen te je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava bit će dostavljana Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu. 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Eddie
Eddie
15:05 25.07.2019.

Prokleta balava gamad i ubojice. Jadna majka, dijete i obitelj

CO
Condorgrab
13:11 25.07.2019.

Ako se utvrdi da je 22-godišnjak ugledni član HDZ-a, majka i kćer će nakon liječenja morati u zatvor.

RA
raznosacpizza
16:24 25.07.2019.

Još jednom pa kakvi su to stupići? Zar oni nisu prošli neke "crash" testove i zar oni nemaju neko pravilo postavljanja? Ovaj stupić je, po slikama, samo zaliven asfaltom? Zar nebi trebali imati neku betonsku bazu? Ovakvi stupići ne koriste ničemu jer kozmetički nisu neki ukras a funkcionalno nemaju neku svrhu. Možda je u pitanju samo financijska korist.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije