Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PANIKA U ZAGREBU

Propucana dva tramvaja na putu prema Dubravi

Propucan tramvaj
Foto: Facebook
23.04.2016.
u 13:25

Incident se dogodio oko ponoći, na tramvajskoj trasi između Maksimira i Hondlove ulice

Oko ponoći s petka na subotu u Zagrebu su iznenada popucala stakla na dva tramvaja koji su vozili jedan za drugim. Sumnja se da je na tramvaje pucano iz vatrenog oružja, no to još nije službeno potvrđeno. 

Incident se dogodio na tramvajskoj liniji između Maksimira i Hondlove ulice u smjeru Dubrave. Prvo je kod Hondlove ulice propucano staklo na tramvaju broj 11, dok su na tramvaju broj 12 koji je vozio odmah iza jedanaestice propucana tri stakla. U oba tramvajan u tom je trenutku bilo desetak putnika.

- Do završetka očevida koji još traje jedino možemo potvrditi oštećenja dvaju tramvaja, rekli su u ZET-u.  Izuzete su snimke video nadzora, a najvažnije je da nije bilo ozlijeđenih.

U ZET-u ističu kako su njihovi vozači u ovom slučaju reagirali izuzetno profesionalno. Odmah su alarmirali hitne službe i provjerili treba li kome pružiti pomoć.Zaprimili su i nekoliko poziva uznemirenih građana, uglavnom roditelja čija su se djeca vraćala kući iz večernjeg provoda.

>> Pločnik probio podnicu tramvaja i uspaničio putnike

Ključne riječi

Komentara 37

Avatar Idler 3
Idler 3
13:48 23.04.2016.

Prethodni premijer nam je obećal "pakao" dok se ne vrne na vlast. Baš me zanima jel bude policija otkrila počinitelja ?!

BA
balance
14:55 23.04.2016.

Proleteri od kada su izgubili vlast krenuli u akcije.

DU
Deleted user
15:08 23.04.2016.

Skojevci u akciji, poznata partijska taktika izazvati nesigurnost metež i ugrabiti vlast na pola stolječa. Partijska mafija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije