Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Burna noć u Zagrebu

Propucana dva kafića: 'To je strašno, djeca nam tuda prolaze!'

Čitatelj
11.09.2021.
u 11:49

U noći petka na subotu nepoznati počinitelj propucao je dva kafića, jedan na Kustošiji, a drugi na Jakuševečkoj ulici, javila je Policijska uprava zagrebačka

Zagrebačka policija je u jutarnjim satima zaprimila dvije dojave o oštećenjima ugostiteljskih objekata u Kustošijanskoj ulici i Jakuševečkoj cesti.

Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja je utvrđeno da je zasad nepoznati počinitelj vatrenim oružjem ispalio nekoliko hitaca kojom prilikom su, na oba objekta, nastala oštećenja na vratima. U navedeno vrijeme oba ugostiteljska objekta su bila zatvorena. Ozlijeđenih osoba nije bilo, javlja PUZ. 

U Kustošiji je propucan kafić Boss. Radi se o jednom od najstarijih kafića u tom području, a otvoren je u 80-ima. U propucanom se kafiću navodno okuplja sumnjivo društvo, a to nam je potvrdila i jedna susjeda. 

-Živim s obitelji iznad kafića BOSS. Svaku noć u sitne sate proživljavamo psihičko maltretiranje od strane vlasnika kafića i njegovih gostiju- nabijanje s vratima, urlanje, bljuvanje, tučnjave, drogiranje - napisala je gospođa koja je više puta zvala policiju, no bez većeg uspjeha. Gospođa koja želi ostati anaonim živi u stanu iznad kafića s troje djece. 

-Noćas je netko pucao u kafić. Drugi put zalutali metak može usmrtiti moje dijete. Želim odgajati svoju djecu bez straha da će ako izađu van iz kuće, a unutar svojeg dvorišta, naići na špricu, ponuditi im drogu, naići na pišalinu, bljuvotine i na zalutali metak! - ističe stanovnica Kustošije. 

-Kada će se otvoriti kafić da i mi bez vatrenog oružja možemo u miru popiti kavu?- pita se pak jedan stanovnik Kustošije u grupi Zakaj volim Kustošiju. 

 

Ključne riječi

Komentara 24

TE
TeoretičarZavjera
13:13 11.09.2021.

“Gospođa koja želi ostati anaonim živi u stanu iznad kafića s troje djece.” - Nažalost, mnogi ljudi misle da je anonimnost postignuta već kad se ne zna ime osobe… Anonimnost je kad se ni na koji način ne može identificirati osobu!

MA
MaksovMesar
16:46 11.09.2021.

Komentari se brišu kao u zlatnim vremenima tajnih službi bivšeg režima.....😎😎😎😎

MA
MaksovMesar
13:06 11.09.2021.

Za sve povjerljive informacije treba se obratiti gospođi susjedi...😝😝😝

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije