Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Promjene u voznom redu javnog gradskog prijevoza

Zbog godišnje skupštine Europske banke za obnovu i razvoj do kraja tjedna će doći do izmjena u organizaciji gradskog prijevoza
12. svibnja 2010. u 23:24 1 komentara 9 prikaza
tramvaj, policija
Foto: Renato Branđolica

Autobusna linija 110 zbog radova u Ulici Baščanske ploče od danas 7 sati mijenja dio trase do utorka 18. svibnja. U to vrijeme autobusi će prometovati ulicama Zoranićeve Planine i Zlatareva zlata i dalje redovnom trasom. Za vrijeme radova bit će postavljena obostrana stajališta kod križanja Marulićeve Judite i Zoranićeve Planine te Marulićeve Judite i Baščanske ploče.

Zbog godišnje skupštine Europske banke za obnovu i razvoj do kraja tjedna će doći do izmjena u organizaciji gradskog prijevoza. Autobusna linija Trg Mažuranića - Voltino od 13. do 15. svibnja vozit će skraćeno na relaciji Magazinske - Voltina a linija 105 Kaptol - Britanac neće voziti Jurjevskom do Ilirskog trga u petak poslije 18 sati. Autobus 150 poslije 14 sati se obustavlja dok će se tramvajsko stajalište na Trgu maršala Tita premjestiti južno od Klaićeve ulice.

Detalje o posebnoj regulaciji prometa od 13. do 16. svibnja možete pronaći na stranicama PU zagrebačke.

Hrvatska - Španjolska
EP
Španjolski mediji ovako su najavili finale s Hrvatima: To smo već doživjeli
Plin
SMANJENJE CO2
Perspektive plina kao alternativnog goriva u prometu u Hrvatskoj
  • Avatar sebastian
    sebastian:

    Sta vi imate mjenjati raspred radi nekakve Evropske banke kojom se vi uguzicu uvlacite, bolje bi bilo da gradjane redovito i sa tramvajima skrbite jer je uvijek guzva, malo o tome promislite a ne kako cete ove bankarske budale uzadovoljiti !!!!!!