Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Propust

”Proljeće u Gajnicama” propalo zbog 7850 kuna

fadil abdulov
Marko Čubrilo/VLM
11.06.2010.
u 20:52

Fadil Abdulov Vijeće je molio za pomoć i sufinanciranje zabave, no vijećnici nisu odgovorili glazbeniku

Udruga “Raspjevane gitare”, koja je osnovana prije tri godine, ovoga ljeta ne može organizirati proslavu gradske četvrti pod nazivom “Proljeće u Gajnicama”, i to sve zbog 7850 kuna.

– Cjelodnevne zabava koju smo planirali za sutra, neće biti jer Vijeće gradske četvrti nije moglo sufinancirati troškove, koji su 7850 kuna, što je za takvu manifestaciju doista malo – rekao je Fadil Abdulov, profesionalni glazbenik i osnivač Udruge “Raspjevane gitare”.

Zadatak je te udruge, koja je lani i preklani uspjela organizirati proslavu gradske četvrti, promicanje kulturnih vrijednosti te odgajanje mladih, kaže Fadil Abdulov.

Naime, mladi, dodaje Abdulov, iz dosade devastiraju javne površine, piju alkohol i puše, pa ih je dobro poticati na primjerno ponašanje.

Udruga ima problema, a manjak novca samo je jedan od razloga zbog čega nema više suradnje i nastupa sastava tridesetak mladih, koji godišnje nastupaju i nekoliko desetaka puta, na domaćim festivalima i koncertima te u inozemstvu.

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Kairosa
Kairosa
00:03 12.06.2010.

Đubrad iz poglavarstva

KK
kat_kt
14:21 12.06.2010.

Raspjevane gitare lijepo rade, okupili su tu mladež, surađuju s izviđačima, trude se...ali ne mogu sami... Šteta što se takve stvari danas ne prepoznaju...

RG
raspjevane_gitare
11:35 12.06.2010.

Gradsko vijece grada zagreba samo gleda u svoju korist,a ne u korict cijele zajednice...Umjesto da financiraju ovaj izvrstan projek oni ce te novce sigurno stavit u svoj đep..sramota

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije