Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drama na placu

Prolaznik pomagao zaštitaru uloviti lopova pa slomio ruku

Konzum Trešnjevka
Foto: ilustracija
05.03.2014.
u 15:39

I. L. je s ukradenim namirnicama bježao iz trgovine na Trešnjevačkom trgu od zaštitara, koji ga je uspio uhvatiti. Nakon naguravanja uskočio je u pomoć i slučajni prolaznik B. A., koji je nastradao štiteći zaštitara

 S kolicima punim stvari stigao je I. L. (35) na blagajnu Konzuma na Trešnjevačkom trgu u utorak oko 18 sati. Kako je blagajnica obračunavala ceh, tako je on stvari stavljao u vrećice.

– To bi bilo 300 kuna – rekla mu je žena, no I. L. već je bio na izlazu iz trgovine skupa s robom. U potjeru se odmah bacio zaštitar Sokol Marića. Prvi put lopova je uhvatio ispred Konzuma, no robusni lopov ga je odgurnuo i nastavio dalje bježati. Otišao je preko ceste, a zaštitar ga je drugi put sustigao kod same trešnjevačke tržnice. No, opet je došlo do naguravanja, a i stvari iz vrećica koje je muškarac nosio u rukama prosule su se po podu.

Negdje u tom trenutku zaštitaru je u pomoć priskočio i prolaznik B. A. (43) koji je izvukao deblji kraj u cijeloj priči. U naguravanju s lopovom, a navodno je riječ o povećem muškarcu, B. A. slomio je ruku. Ostalo je nepoznato jesu li ozljede nastale zbog pada ili tučnjave. Policija je uhitila I.  L. kojeg su zadržali zaštitar i građanin. Već je prije evidentiran zbog desetak imovinskih delikata.

Komentara 3

AM
ameris
19:22 05.03.2014.

Što je tražio to je i dobio ! Pa što je jadnik mogao ukrasti u " Konzumu " osim nešto za jelo !Ova ga budaletina pomaže uloviti ?Valjda se nada ordena od Todorića ! Ljudska je glupost neizmjerljiva.

Avatar Mučki provokator
Mučki provokator
20:00 05.03.2014.

Ne zna se tko je veći jadnik... Taj zaštitar ili takozvani lopov koji je bio gladan. Beš posao gdje sirotinju sirotinja zaštitarska gonja. Kako jadan prizor vidjeti kako se čupaju i tuku zbog vreće namirnica... Hhhrrkk pljuc! Bemte živote.

Avatar dr. Evil
dr. Evil
15:28 06.03.2014.

ovaj krade hranu od Todorića a "junačina" pomaže zaštitaru da ga ulovi?!? ali "junačina" se oznijedi i slomi ruku jer je gledao previše filmova S. Segala. Sad bi trebao tražiti Todorića odštetu za ruku...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije