Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rezidencija

Prodaje se najskuplja vila, vlasnik Goranko Fižulić

Vila Gornje Prekrižje
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/2
24.04.2014.
u 13:49

Cijena nekretnine na Gornjem Prekrižju, površine 1200 kvadrata, je oko 3 milijuna eura

PBZ Nekretnine oglasile su prodaju luksuzne vile na zagrebačkom Gornjem Prekrižju, u kvartu gdje kuću ima i Nadan Vidošević, bivši šef HGK-a i osumnjičenik za teške financijske malverzacije.

Oglas o prodaji istaknut je kao ekskluziva - vila je građena 2007. po najvišim standardima i od najkvalitetnijih materijala. Kako se navodi, ima s okućnicom povrinu 1900, a sam stambeni dio iznosi 1200 četvornih metara, na tri razine, ima lift i bazen.

Taj objekt u ovom rezidencijalnom kvartu, gdje žive većinom uglednici iz politike i biznisa, pripada, kako se doznaje, nekadašnjem vlasniku Magme i ministru gospodarstva, Goranku Fižuliću. Cijena je vile oko 3 milijuna eura.

>>'Velike su mi šanse da uspijem sa 3D printom'

Komentara 4

Avatar Melankolija
Melankolija
10:26 28.04.2014.

Uopce mi se ne svidja.

BO
Bombarder
16:30 24.04.2014.

Interesantno, kako su neki mogli biti toliko sposobni 90-ih stvoriti milijune i milijarde a nisu u stanju zadržati niti maleni postotak toga...

ZB
zbuniceva
18:35 24.04.2014.

Iz svega ispada da je vlasnik PBZ a ne Fižulić On fino živi na Jurjevskoj nakon akrobacije s zecom iz šešira zvanom 3D printanje. Nacrtao je vjerovnicima zeku , isprintao ga u 3D formatu i svi sretni i zadovoljni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije