Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u dobrom društvu

Pročitajte poruku gradonačelnika Bandića maturantima

bandić norijada (1)
Patrik Macek/PIXSELL
17.05.2013.
u 15:46

Dragi maturanti, čestitam vam na uspjehu u školama i želim uspjeh u daljnjem životu

Zagrebačkim maturantima pridruio se danas i gradonačelnik Milan Bandić. Pročitajte u nastavku što im je poručio:

Dragi maturanti, drage Zagrepčanke i Zagrepčani,

Današnji dan, velik i nezaboravan za našu mladost koja je zaokružila jedan važan dio životnog puta i pred kojom su novi izazovi, i ove smo godine, jedanaesti put zaredom, počeli tradicionalnom povorkom od središnjeg trga do našeg Bundeka gdje smo za njih organizirali bogat program. Ako je bilo tko od naših sugrađana danas zbog toga imao poteškoća u prometu, najiskrenije se ispričavam u svoje i u ime 9000 maturanata koji se danas zajedno vesele i koje uskoro očekuju nove životne zadaće.

Zahvaljujem vam dragi sugrađani na pokazanom strpljenju, razumijevanju, ali i toleriranju možda i poneke nepodopštine koja ide uz mladost i ovaj dan. Zahvaljujem svima koji sudjeluju i koji su sudjelovali u organizaciji Dana maturanata i pomogli da sve protiče u najboljem redu. Hvala gradskim tvtkama i uredima, državnim institucijama i napose, policiji – djelatnicima Policijske uprave zagrebačke.

Dragi maturanti, čestitam vam na uspjehu u školama i želim uspjeh u daljnjem životu, upisu na fakulte, škole, odnosno u traženju posla koji će vam najbolje odgovarati . Želim da se danas lijepo provedete i da ovaj veliki dan, dan kada ste simbolično ušli u svijet odraslih zauvijek pamtite po dobrom. Dobrom društvu, dobroj zabavi i dostojanstvenoj atmosferi kakvu sam osjetio danas družeći se s vama.

>>Maturanti slave, neki bi cajke, a hitna intervenirala već 20-ak puta

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije