Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ujedinjeni u nogometu

Pročitajte Bandićevu poruku vatrenima i 'šefu' Kovaču

Bandić na Maksimiru
Foto: Facebook/Milan Bandić
20.11.2013.
u 11:34

Željno iščekujemo ždrijeb u prosincu, a nakon toga i smotru najboljeg što nam nogomet trenutačno nudi, smotru na kojoj će zasluženo biti i Hrvatska, piše Bandić u čestitci

Zagrebački gradonačelnik pratio je jučer na Maksimiru dvoboj Hrvatske i Islanda, a nakon pobjede i plasmana na Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu 2014. poslao je čestitku igračima i izborniku Niki Kovaču. 

Bravo vatreni,

čestitam vam na plasmanu na Svjetsko prvenstvo u Brazilu. Posebno vam čestitam na načinu na koji ste taj plasman izborili. Uživali smo u svakoj minuti jučerašnjeg dvoboja u kojem ste od prvog do posljednjeg sučeva zvižduka, uz impresivnu igru, raskošno nogometno umijeće, zajedništvo, srčanost i uz podršku najbolje publike na svijetu, došli do cilja. Stadion je ponovno disao kao jedno, a vi ste opet pokazali zbog čega ste među najboljima na svijetu i zašto nismo gubili vjeru u vas posljednjih dana.

Željno iščekujemo ždrijeb u prosincu, a nakon toga i smotru najboljeg što nam nogomet trenutačno nudi, smotru na kojoj će zasluženo biti i Hrvatska.

Bravo, Niko,

tebi i tvojem stručnom stožeru čestitam na briljantnom vođenju reprezentacije u ove dvije utakmice, posebice u onoj jučerašnjoj, u kojoj su igrači ponovno izgledali kao oni "stari'" vatreni koje smo  navikli gledati. Učvrstili ste nam vjeru u naše igrače i naš nogomet te obnovili pozitivno ozračje uz koje sve postaje moguće. Manirom najiskusnijih trenera posložili ste "kockice'" i igračima vratili  samopouzdanje, donijeli im potrebni psihološki mir i žar u srca, a rezultat toga najbolje se vidio na terenu, osobito u drugom dijelu, kada smo i s igračem manje izgledali kao oni koji imaju igrača viška. Još jednom čestitam na učinjenom, a uz ovakvu igru i ovakvo vodstvo uvjeren sam da je pred nama ljeto za uživanje.

Komentara 2

DO
Dobarlos
12:05 20.11.2013.

Ajmo Uskok zatvaraj ovog Bandića

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije