Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OLUJNI VJETAR

Problemi u prometu: Cijene taksi usluga poletjele u nebo

Nevrijeme u Zagrebu
Foto: Čitatelj
1/10
13.05.2019.
u 11:08

Za prijevoz od Španskog do Laništa, koji se na Uberu inače naplaćuje oko 50 kuna, u ponedjeljak ujutro plaćalo se i do 200 kuna

Zagrepčani su jutros imali velike probleme u prometu. Grane i stabla padali su po prometnicama zbog čega je dolazilo do zastoja. 

Zbog toga su taksisti imali pune ruke posla, no građane su dočekale i dosta veće cijene zbog povećane potražnje. Cijene standardnih taksi služba bile su fiksne, no 24 sata pišu kako ih se praktički nije moglo dobiti. Cijene na taksi aplikacijama skočile su višestruko.

Cijena prijevoza od Lisinskog do redakcije 24 sata na aplikaciji Bolt, koja je u normalnim uvjetima koštala dvadesetak kuna, sada se naplaćivala 60.

Za prijevoz od Španskog do Laništa, koji se na Uberu inače naplaćuje oko 50 kuna, u ponedjeljak ujutro plaćalo se i do 200 kuna. Najveća potražnja bila je između šest i devet sati.

Nevrijeme u Zagrebu
1/14
Ključne riječi

Komentara 8

WI
wice
12:03 13.05.2019.

Tražili ste gledajte. Čekajte još par godina dok potaracaju ovo malo starih taxista šta je ostalo i onda će te vidjeti pravo lice "jeftinih" taxsija. Ne rade oni uzalud svjesno godinama sa financijskim gubitkom puste miliharde $ ,kad tad ćee vratiti ulaganja. Kako? Naravno jedino monopolom i samovozečim vozilima koje obični čovjek neće moći sebi priuštiti. Vi koji danas vozite za Uber isto ćete sutra plačati njihov monopil.

IC
icq205
11:33 13.05.2019.

Uber se pokazao kao smece,najgori oblik taxija. Skupi netocni,vozaci smrde po alkoholu i travulji voze pijani i napuseni,nepoznaju grad,nikad nemaju sitnog za vratit,ne vracaju stvari koji vam ispadnu,izbjegavaju voznju zutom trakom (naplacuju i kilometre i vrijeme provedeno u vozilu)jer im je draze vas oderat ,voze duzim putevima i jos lazu. Sve u svemu stari taxisti su se pokazali kao najsigurniji.

BU
burza
15:53 13.05.2019.

Kad vas pljackeju stranci onda je to trzisno natjecanje a kad nasi onda je to lopovluk rade dam vise nasim taksijima jer to ostaje u Hrvatskoj a ne alikacijama koji izvlace nas novac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije