Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ipak su dobili upute

Prizor koji je iznenadio Zagrepčane: Turisti autom zalutali na Trg bana Jelačića

Zagreb: Turisti autom zalutali na glavni Trg, a zatim i u prolaz ispod nebodera
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
1/4
24.01.2022.
u 07:00

A onda su, vjerojatno u želji da se maknu od pruge, završili u prolazu ispod nebodera.

Svi se možemo naći u takvoj situaciji ako se zateknemo u nepoznatom gradu, ali prizor izgubljenih turista koji su svojim autom slučajno završili na Trgu bana Jelačića iznenadio je Zagrepčane koji su se jučer popodne zatekli u središtu grada. Mladi par turista očito je negdje krivo skrenuo ili nije znao da je riječ o pješačkoj zoni, pa su završili ravno na tramvajskoj pruzi. A onda su, vjerojatno u želji da se maknu od pruge, završili u prolazu ispod nebodera.

23.1.2022., Zagreb - Turisti s autom zalutali na glavni zagrebacki trg pa su im gradani objasnili u kojem smjeru se trebaju vratiti. Photo: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
Foto: PIXSELL/Ilustracija

 

No ipak su od dobronamjernih prolaznika dobili uputu kako se vratiti u "normalan" promet pa je cijela situacija bila riješena u kratkom roku. 

 

Ključne riječi

Komentara 9

KA
Kakroun
08:18 24.01.2022.

Vozi "turist" u Berlinu i predje preko pješačke zone da ne zaobilazi par stotina metara. Zaustavlja ga policija i on se pravi "turist" kao ne pozna grad pa he zalutao. Kaže mu policajac "ako ne poznas grad i jmas vozacku dozvolu vjerovatno poznas prometne znakove". I naravno kazna se naplati.

Avatar Le-Freak
Le-Freak
07:45 24.01.2022.

Nekada se samo mora mozak koristiti, nema veze bio turist ili domaci.

TE
Teig1
08:32 24.01.2022.

Možda neki Bandići došli u goste?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije