Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Pripremite se na gužve: Na najprometnijim zagrebačkim ulicama započinju radovi

Prilikom izvođenja radova dopune i optimizacije semaforske instalacije na Selskoj cesti kod raskrižja s Ozaljskom ulicom u subotu 07. rujan od 07:00 do 18:00 sati, zauzimati će se dio kolnika, a promet će se odvijati po preostalom slobodnom dijelu
05. rujna 2019. u 15:47 3 komentara 20865 prikaza
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Na ček četiri lokacija u Zagrebu ovih će se dana izvoditi radovi što za vozače znači samo jedno: naoružati se strpljenjem i informacijama.

OD 9. RUJNA Vraća se jesenski vozni red, a time i četiri autobusne linije

U sklopu izvođenja radova rekonstrukcije kružnog toka Remetinec na Aveniji Dubrovnik (na privremenom provizoriju) kod ulice M. Parlova od nedjelje 08. rujna od 10:00 sati do utorka 08. rujna do 20:00 sati, zauzimat će se jedan prometni trak u smjeru istoka, a promet će se odvijati po preostalom slobodnom dijelu.

Prilikom izvođenja radova dopune i optimizacije semaforske instalacije na Selskoj cesti kod raskrižja s Ozaljskom ulicom u subotu 07. rujan od 07:00 do 18:00 sati, zauzimati će se dio kolnika, a promet će se odvijati po preostalom slobodnom dijelu.

Zbog izvođenja radova uklopa odvodnje ulica Fratreščica kod k.br. 31 a biti će zatvorena u subotu 07. rujna u vremenskom razdoblju od 08:00 do 20:00 sati. Obilazni pravci za vrijeme navedenih radova bit će: Fratreščica – Črnomerec – Krčeličeva – Sv. Duh –Bijenik – Lukšić – Mikulići – Fratreščica i obratno.

Nitko ih ne voli Jeste li znali da čekanje u prometnoj gužvi može dovesti do bolesti srca, dijabetesa ili depresije?

Zbog potrebe izvođenja radova izgradnje vrelovoda zona raskrižja ulice Rudolfa Kolaka i Ljubijske ceste od ponedjeljka 09. rujna od 10,00 sati do ponedjeljka 07. rujna do 05:00 sati bit će zatvorena za sav promet. Tijekom navedenih radova jedini smjer koji će ostati u funkciji je smjer zapad - jug (iz ulice Rudolfa Kolaka u Ljubijsku ulicu)

Obilazni pravac za vrijeme navedenih radova bit će: R. Kolaka - Grižanska - Dubrava -Av. Gojka Šuška - R. Kolaka i obratno Ljubijska - Plavnička - Novačka - R. Kolaka i obratno iz smjera zapada: R. Kolaka - Ljubijska - Križnog puta - Grižanska - R. Kolaka.

Iz Grada mole za strpljenje i razumijevanje.

>> Pogledajte video: Bandić otkrio kada će biti gotovi radovi na remetinečkom rotoru

Pevex
ZASUČITE RUKAVE
Proljetni mini make over: Ovog proljeća osvježite izgled svog doma
PBZ
DIGITALNO DOBA
Iz udobnosti vaše fotelje: digitalne usluge koje će vam olakšati svakodnevicu
  • Bojnik:

    A cijelo ljeto u praznom gradu nikakvih radova....pa ti u gradskoj upravi su pravi genijalci. Procelniku zaduzenome za krkljanac lijepo se zahvaliti i uruciti mu momentalni otkaz.

  • malaliba:

    Aveniji Dubrovnik (na privremenom provizoriju) kod ulice M. Parlova od nedjelje 08. rujna od 10:00 sati do utorka 08. rujna do 20:00 sati?! Zbog potrebe izvođenja radova izgradnje vrelovoda zona raskrižja ulice Rudolfa Kolaka i Ljubijske ceste od ponedjeljka 09. ... prikaži još! rujna od 10,00 sati do ponedjeljka 07. rujna do 05:00 sati bit će zatvorena za sav promet?! Obrati pažnju na datume...i ovak nekaj ide u tisak.

  • volina:

    Da ti jebem sve po spisku lopove narkomansko priglupi nestručni i tvojim savjetnicima i pročelnicima i inženjerima s kupljenim diplomama.