Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
subota

Pripremite se, Kvartovo stiže na Vrbane

Foto: Kvartovo PR
1/2
17.09.2020.
u 16:02

Kvartovo je do sada održano u Zapruđu, Dubravi i Remetincu, a zadnje subote u rujnu seli se u Špansko

Kvartovo, ležerna kvartovska zabava za ekipu uz dobru glazbu, pivo i klopu, u subotu stiže na Vrbane isprd shopping centra Point. Za totalno dobru atmosferu pobrinut će se kvartovski rock-sastav Slanci, dok će DJ Roman R plesni štimung držati do kasnih večernjih sati. Pivo će se točiti iz atraktivnog retro kombija Beer bus, a posjetitelji će moći birati između nekoliko vrsta craft i lager piva, uz raznovrsnu ponudu street food-a. I sve to po retro cijenama.

Kvartovo je serija događanja koje se svake subote do sredine listopada održava u odabranim zagrebačkim gradskim četvrtima, afirmirajući kvartovsku subkulturu i potičući građane da ostanu u svojim naseljima, druže se međusobno, sa susjedima iz kvarta, ali i podrže mlade neafirmirane glazbenike. Kvartovo njeguje onu zagrebačku urbanu dobrosusjedsku atmosferu opjevanu u kultnim filmovima i serijama.

Kvartovo je do sada održano u Zapruđu, Dubravi i Remetincu, a zadnje subote u rujnu seli se u Špansko, gdje će na Trgu 101. brigade atmosferu zapaliti legende hrvatskog rapa Target i Suicidal uz mladu trap grupu u usponu, Liniju 146 te Adnana, glazbenika koji je surađivao sa Stokom, Neredom i Tram 11. Prve subote u listopadu Kvartovo opet odlazi u istočni dio grada, u Kozari bok gdje će atraktivni glazbeni program zaključiti poznati dvojac pod nazivom 30Zona.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije