Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Riječ građana

Primjedbe na rad gradskih radnika odsad u knjizi žalbe

bandic
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
16.06.2012.
u 12:00

Najbliži gradonačelnikovi suradnici svakog će tjedan pregledavati upisane žalbe, a ako se dogodi da neki od gradskih djelatnika često bude na meti građana, postoji mogućnost i da ga se sankcionira.

Knjiga žalbe u prizemlju Gradske uprave, Trg Stjepana Radića 1, najnoviji je način komunikacije gradonačelnika Milana Bandića i građana.

Stol, stolac i crna bilježnica na raspolaganju su svima koji imaju primjedbu na rad gradskih dužnosnika.

S ljubavlju je to darovao gradonačelnik svojim sugrađanima, stoji na njegovu Facebook profilu kako bi odnosi bili bolji.

Najbliži gradonačelnikovi suradnici svakog će tjedan pregledavati upisane žalbe, a ako se dogodi da neki od gradskih djelatnika često bude na meti građana, postoji mogućnost i da ga se sankcionira.

– Gradska uprava servis je građana i tu je zbog njih, a ne obratno – poručuje Milan Bandić

Ključne riječi

Komentara 3

ŽA
žalosnababanarikača
17:41 16.06.2012.

Znači Milan uvodi "čitulje". Zna on da se jedino tako može riješiti nepoželjnih i zviždaća. Kumovi i rođe naravno se neće naći naći na "tapeti". Emoj Milane,kako si ti proziran . Ko Sveta vodica.

DO
doktorica
17:51 16.06.2012.

dokle će....

QW
qwad.wad
09:38 17.06.2012.

Pa ja bi se malo žalio i na Bandića. Zaključao je grad Zagreb parkiralištima i preskupim gradskim prijevozom. Da li će uvažiti ovu primjedbu. Naravno da neće...hehehheheee....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije