Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rekonstrukcija pruge

Evo zašto je prijelaz na Branimirovoj zatvoren do ponedjeljka

Pruga Branimirova
Foto: ilustracija
Autor
Sandra Golemac
07.03.2014.
u 10:34

Obnavlja se željeznička pruga pa je do nedjelje u 22 sata za sav promet zatvoren željezničko-cestovni prijelaz Ulica Trnava I – Branimirova, a od subote do ponedjeljka u 22 sata zatvoren je prijelaz Branimirova-Štefanovečka

Zbog radova na rekonstrukciji željezničke pruge od petka u 6 sati do nedjelje u 22 sata za sav će promet biti zatvoren željezničko-cestovni prijelaz na Ulici Trnava I pokraj raskrižja s Branimirovom, javljaju iz Gradskog ureda za prostorno uređenje i izgradnju grada.

I pješački cestovno-željeznički prijelaz na Branimirovoj pokraj raskrižja sa Štefanovečkom bit će zatvoren od subote u 6 sati do ponedjeljka do 22 sata pa su moguće i teškoće u prometu.

Obilazni pravac za sve će biti Branimirova – Južna – Čulinečka cesta – Resnički gaj – Trnava I i obratno.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije