Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napasnici

Prijavite legla komaraca tijekom cijele godine

'10.10.2012., Zagreb - Komarac je insekt iz porodice Culicidae. Sirom svijeta postoji oko 3.500 vrsta komaraca, uvrstenih u 31 rod. Odrasli komarac se izvaljuje iz lutke na povrsini vode. Odrasle zenk
'Robert Anic/PIXSELL'
10.10.2013.
u 10:00

Zagrepčani pojavu komaraca mogu dojaviti na broj 2408761, svaki dan od 10 do 14 sati.

Tvrtke „Eko-deratizacija\" i „Sanitacija\" tijekom cijele godine prikupljaju informacije i provode program uništavanja ličinki i krilatica komaraca.

Zagrepčani pojavu komaraca mogu dojaviti na broj 2408761, svaki dan od 10 do 14 sati. Na temelju prikupljenih informacija utvrdit će se nova legla komaraca koja do sada nisu upisana u registar, poručuju iz Eko - deratizacije. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije