Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
filmska krađa

Prevarili kamere pa laserima otvorili bankomat i pobjegli sa 900.000 kuna

Bankomat
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
24.05.2015.
u 21:19

Vidni kut nadzornih kamera blokirali su vratima

Više od 900.000 kuna dočepali su se razbojnici koji su u noći s petka na subotu provalili u automat Erste banke koji se nalazi između kafića i automat-kluba u Ivanićgradskoj ulici na zagrebačkoj Peščenici.

Vidni kut nadzornih kamera blokirali su vratima, a zatim su laserima otvorili bankomat, i to sve dok su se u obližnjem kasinu nalazili zaposlenici.

Komentara 39

Avatar TheJack
TheJack
23:16 24.05.2015.

Prije su koristili cuskije, ili, lijepe li njemacke rijeci, pajsere za tako sto. Gdje li je ovaj svijet krenio, kada i za razbojnistvo moras ima naobrazbu iz IT i HT. Jos malo, pa se ni taj posao nece moci raditi bez fakultetske spreme. Sve ide ukorak sa vremenom, osim dicne policije hrvatske. Ha, ha, ha .....

AA
aabbcc
22:50 24.05.2015.

Vidite kako imamo sposobne mlade strucnjake, kadrove. Nasi politicari to ne bi skontali ni za godinu dana .

Avatar Petrica Kerempuh
Petrica Kerempuh
22:36 24.05.2015.

To je nova generacija lasera, na metan od fažola !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije