Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijetnja odvjetnici

Prevarili djevojčicu da ih pusti u zgradu

policija
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
16.07.2014.
u 09:43

Dvojac zamaskiran fantomkama rekao je da su poštari i divljački upao

Tko je – tiho je upitala maloljetna djevojčica kad su joj u ponedjeljak oko 16 sati na portafon pozvonila dvojica nepoznatih muškaraca.

Poštar – odgovorio je jedan od njih, nakon čega im je djevojčica otvorila ulazna vrata zgrade koja se nalazi u neposrednoj blizini stadiona NK Zagreb u Kranjčevićevoj ulici. Dvojac maskiran fantomkama zatim je otrčao na drugi kat zgrade te pokucao na vrata odvjetničkog ureda Vlatke Nadramije (51).

Svaki od njih u rukama je držao po jedan pajser, a kada im je vježbenik otvorio vrata ureda, odgurnuli su ga, ušli unutra i počeli lupati po računalima i monitorima uz povike: "Recite Nadramiji da pazi s kim se zaj..." Sve skupa potrajalo je manje od pola minute, nakon čega su pobjegli iz zgrade. Šteta koju su divljačkim napadom počinili u odvjetničkom uredu iznosi između tri i četiri tisuće kuna.

Nekoliko uznemirenih susjeda kroz ključanice ih je vidjelo kako trče niz stepenice. U kojem su smjeru pobjegli nakon toga, policija je pokušavala otkriti i u utorak pa su se tako raspitivali za snimke nadzornih kamera na benzinskoj postaji udaljenoj desetak metara od ulaza u zgradu. Prema riječima zaposlenika, snimke im nisu bile od koristi jer ne gledaju na tu zgradu.

Komentara 1

LE
LeonardS
11:28 16.07.2014.

Pišem za večinu odvjetnika, za mene su večina službeno "zakonski kriminalci" izjave kao ne radi ovo ili ono su priče za malu djecu, jer rade i naplaćuju na crno, pogledajte vrijednost njihove robe, auta . nekretnina pa od rodbine jaa bih pratio i snimao kao Američka osiguravajuča društva i dokazao čije je što, državu su oštetili da možda sve firme nisu u tom iznosu, povezuju kriminalce pa i sami učestvuju u tom, državo preispitajte se zašto su oni zaštičeni, nisam za ovakav metod kažnjavanja već po zakonu i kad im oduzmete dozvolu za rad i plus kazna malo će se zamisliti i u Puli ih ima i to sve jaki odvjetnici i odvjetnice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije