Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Prevarili djevojčicu da ih pusti u zgradu

Dvojac zamaskiran fantomkama rekao je da su poštari i divljački upao
16. srpnja 2014. u 09:43 1 komentara 2701 prikaza
policija
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Tko je – tiho je upitala maloljetna djevojčica kad su joj u ponedjeljak oko 16 sati na portafon pozvonila dvojica nepoznatih muškaraca.

Poštar – odgovorio je jedan od njih, nakon čega im je djevojčica otvorila ulazna vrata zgrade koja se nalazi u neposrednoj blizini stadiona NK Zagreb u Kranjčevićevoj ulici. Dvojac maskiran fantomkama zatim je otrčao na drugi kat zgrade te pokucao na vrata odvjetničkog ureda Vlatke Nadramije (51).

Svaki od njih u rukama je držao po jedan pajser, a kada im je vježbenik otvorio vrata ureda, odgurnuli su ga, ušli unutra i počeli lupati po računalima i monitorima uz povike: "Recite Nadramiji da pazi s kim se zaj..." Sve skupa potrajalo je manje od pola minute, nakon čega su pobjegli iz zgrade. Šteta koju su divljačkim napadom počinili u odvjetničkom uredu iznosi između tri i četiri tisuće kuna.

Nekoliko uznemirenih susjeda kroz ključanice ih je vidjelo kako trče niz stepenice. U kojem su smjeru pobjegli nakon toga, policija je pokušavala otkriti i u utorak pa su se tako raspitivali za snimke nadzornih kamera na benzinskoj postaji udaljenoj desetak metara od ulaza u zgradu. Prema riječima zaposlenika, snimke im nisu bile od koristi jer ne gledaju na tu zgradu.

zanimljivo
Odrekli se imena, ali i prezimena! Svoja prava imena domaće zvijezde dobro kriju od javnosti! Znate li ih?
PRIPREMA VOZILA
Doznajte kako kvalitetno pripremiti vozilo za zimsku vožnju i osvojite vrijedne nagrade
  • LeonardS:

    Pišem za večinu odvjetnika, za mene su večina službeno "zakonski kriminalci" izjave kao ne radi ovo ili ono su priče za malu djecu, jer rade i naplaćuju na crno, pogledajte vrijednost njihove robe, auta . nekretnina pa od rodbine ja ... prikaži još!a bih pratio i snimao kao Američka osiguravajuča društva i dokazao čije je što, državu su oštetili da možda sve firme nisu u tom iznosu, povezuju kriminalce pa i sami učestvuju u tom, državo preispitajte se zašto su oni zaštičeni, nisam za ovakav metod kažnjavanja već po zakonu i kad im oduzmete dozvolu za rad i plus kazna malo će se zamisliti i u Puli ih ima i to sve jaki odvjetnici i odvjetnice