Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Prepunim kino dvoranama započeo projekt Optima Telekoma “Optima časti kinom cijelu obitelj”

Optima časti kinom cijelu obitelj
Foto: Promo
1/2
19.10.2018.
u 12:58

Optima zna koliko je vrijeme koje provedemo s članovima obitelji dragocjeno i zato poziva sve ljubitelje obiteljskih i dječjih filmova na druženje druge subote svakog mjeseca

Optima Telekom je pokrenuo projekt “Optima časti kinom cijelu obitelj” kojim će druge subote svakog mjeseca posjetitelje počastiti novim filmskim naslovima u kojima mogu uživati svi članovi obitelji.

Ovog vikenda održana je prva projekcija filma koju nisu propustili pogledati predstavnici medija i poznate osobe među kojima su bile Lana Klingor Mihić i Doris Pinčić Rogoznica koje su sa svojim obiteljima uživale u animiranom filmu Vili Kočnica. Svi posjetitelji imali su priliku pratiti pustolovine animiranih likova u opuštajućem ambijentu kina, a na poklon su ih dočekale društvene igre uz koje im i kod kuće neće nedostajati zabave. Kino dvorane CineStara u Slavonskom Brodu, Splitu, Zagrebu (Arena Centar), Varaždinu, Rijeci i Osijeku bile su dupkom pune malih i velikih ljubitelja filmova.

Foto: Promo

S obzirom na to da je broj ulaznica ograničen potrebno je na vrijeme preuzeti minimalno dvije, a maksimalno pet karata na blagajnama CineStar kina unutar devet dana do početka projekcije.

Optima zna koliko je vrijeme koje provedemo s članovima obitelji dragocjeno i zato poziva sve ljubitelje obiteljskih i dječjih filmova na druženje druge subote svakog mjeseca jer je ugodna kino dvorana savršena za opuštanje s vašom obitelj.

Više informacija o projektu i sljedećoj filmskoj projekciji potražite na: www.optima.hr/subotajezaobitelj

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije