Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hello Zagreb: Golden Edition

Preporučuju butike i donose povijest mode u Zagrebu

04.11.2012., Zagreb, - Iako je jos gotovo dva mjeseca do Bozica, trgovacki centar Cvjetni vec je u blagdanskom ozracju i okicen je lampicama Photo: Borna Filic/PIXSELL
Borna Filić/PIXSELL
04.03.2016.
u 09:00

U vodiču su obuhvatili trgovine kao što su Greta Gudelj, Comma, Makamo, Seventy, Centar Cvjetni...

Odlučili su se posvetiti turistima luksuznijeg i istančanog ukusa.

Pa su u tvrtki Darrer d.o.o., poznatoj po svojim kartama “Hello Zagreb!”, na kojima preporučuju zagrebačku gastronomsku ponudu, kao i “USE-IT! Zagreb”, karti za backpackere, odlučili ponuditi i “Hello Zagreb: Golden Edition”. U luksuznom šoping-vodiču kroz Zagreb odlučili su preporučiti ekskluzivne butike i trgovine s odjećom svjetskih i domaćih dizajnera kao i modnih dodataka. Karta i vodič bit će dostupni u svim hotelima grada Zagreba, kao i na ostalim frekventnim mjestima. Naklada iznosi 50.000 primjeraka, a brošura je na tržištu od jučer.

U vodiču su prikazali i razvoj visoke mode kroz stoljeća, ističući kako su se najnovije kreacije pokazivale već u 18. stoljeću na plesnim zabavama grofice Erdödy. U vodiču su obuhvatili trgovine kao što su Greta Gudelj, Comma, Makamo, Seventy, Centar Cvjetni...

Komentara 2

OK
okus
19:55 04.03.2016.

Vratite nam naše stare butike. Vratite nam nas stari zagrebački sjaj.

DU
dugi
20:02 04.03.2016.

Vratite nam hrvatski jezik!!!....Hello Zagreb: Golden Edition.... Pokondirene tikve!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije