Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Perkovčeva 22

Prekršajna prijava odgovornima zbog parkirališta u dvorištu HDZ-a

Parking kod Same prazan, a kod Doma zdravlja traži se mjesto viška, kod HDZ također uveli naplatu (1)
J.Lemo/VLM
11.08.2010.
u 09:13

To je samo još jedan dokaz da Grad i Komunalac rade bez suglasnosti mjerodavnih institucija – kaže Masten.

Prekršajna prijava podnesena je protiv odgovorne osobe iz Upravnog odjela za stambene, komunalne poslove i razvoj grada Samobora zbog uvođenja parkirališta u dvorištu Perkovčeve 22!

Slijedi Prekršajni sud

Piše to u dopisu koji je iz Ministarstva unutarnjih poslova proslijeđen jučer samoborskom HDZ-u. Kazna je za takav prekršaj prema Zakonu o sigurnosti prometa na cestama od 1500 do 5000 kuna. Prijavu će Prekršajnom sudu u Samoboru podnijeti samoborska Policijska postaja, i to zato što prije iscrtavanja parkirališta u Perkovčevoj 22 nije zatražena njezina suglasnost. Doduše, Upravni odjel za komunalne poslove dostavio je PP-u Samobor Izvedbeni projekt nove regulacije prometa u Perkovčevoj 22 koji mu je i odobren, ali tek nakon što su mjesta već bila iscrtana.

Podsjetimo, potkraj lipnja u dvorištu Perkovčeve 22 Komunalac je iscrtao parkirališna mjesta i uveo naplatu od deset kuna po satu. To je izazvalo burnu reakciju HDZ-a koji je potom lancima zatvorio dvorišna vrata. Ipak, nakon nekoliko dana lanac je maknut, a i ukinuta je naplata parkiranja. Samoborski HDZ je potom 8. srpnja MUP-u prijavio da je Komunalac, kako kažu, po nalogu gradonačelnika Kreše Beljaka nezakonito iscrtao mjesta za naplatu parkiranja u Perkovčevoj ulici. Odgovor na tu prijavu dobili su baš jučer.

Zadovoljstvo HDZ-a

– To je samo još jedan dokaz da Samobor i Komunalac rade bez prethodne suglasnosti mjerodavnih institucija – kaže šef samoborskog HDZ-a Tomislav Masten.

Gradonačelnik Krešo Beljak jučer još nije imao informaciju o prijavi.

– Bilo bi najbolje da nas sve zatvore – ironično je komentirao gradonačelnik Beljak.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
09:55 11.08.2010.

Odlična primjedba.Sve načelnike i gradonačelnike u haps.To je leglo kriminala i krimunalaca.Samo,kuda s njima.Jedino Jasenovac ima toliko prostora.A idobro će mu doći stanovnici.Neka tamo kose i uređuju.Barem neke koristi od lopina.

EL
elfenomeno77
10:12 11.08.2010.

svatko tko napravi prekrsja mora odgovarati za njega,nije vazno tko je?dali je član hdz-a,sdp-a,pjevač ,umjetnik ili pak sportas

14
14words
11:04 11.08.2010.

Zar je ovo vijest za novine,takva situacija i reakcija institucija trebale bi biti naša svakodnevnica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije