Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Prekinut tramvajski promet Savskom u smjeru sjevera

Vozač turskog šlepera pokidao je u jutros oko 10.50 sati električne tramvajske vodove u Savskoj kod podvožnjaka u blizini Cibone, a tramvajski promet bit će prekinut još sat i pol do sata
26. listopada 2018. u 12:52 1 komentara 1158 prikaza
Radnici popravljaju tramvajske žice
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/8

Radnici ZET-a došli su u Savsku popraviti tramvajske žice. Šleper koji je za njih zapeo parkiran je u Koturaškoj, a policija vrši očevid. Tramvaji voze novim rutama do popravka, javljaju iz 24sata

Vozač turskog šlepera pokidao je u jutros oko 10.50 sati električne tramvajske vodove u Savskoj kod podvožnjaka u blizini Cibone.

- Skretao je iz Koturaške u Savsku. Uopće nije bio svjestan svoje visine i pokidao je sve tramvajske žice. Pokidani vodovi pali su na kamion, a dio i na ulicu. Policija je ubrzo stigla, a očekuje se duži zastoj - rekao nam je Zagrepčanin Zlatko Herljević ispred kojeg se sve odvijalo. 

Prekinut tramvajski promet | Autor : Čitatelj 24 sata Foto: Čitatelj 24 sata

Foto: čitatelj 24sata 

Nitko, prema tvrdnjama očevidaca, nije ozlijeđen.

- Zbog kvara na tramvajskoj mreži na raskrižju Savske ceste i Koturaške ulice u Zagrebu u prekidu je tramvajski promet Savskom cestom u smjeru sjevera. Promet ostalih vozila teče usporeno, tramvajskom prugom, uz regulaciju prometne policije - priopćio je HAK.

Radnici ZET-a popravljaju kvar, a poručuju da će promet Savskom normalno krenuti za sat i pol do dva.

Tramvajske linije 4 i 14 privremeno prometuju skraćeno do Ljubljanice, linija 13 preusmjereno do Savskog mosta, linija 3 preusmjereno Držićevom na Glavni kolodvor i Ljubljanicu, a linija 17 preusmjereno Držićevom ulicom i ulicom Grada Vukovara u oba smjera. Odstupanja su, zbog ograničenja u zonama radova i prometne gužve, moguća na pojedinim autobusnim linijama. 

Kamio je stao sa strane, u Koturašku ulicu i nije oštećen. 

ccccccc
VJEČNE SALONKE
Crvene ili one sa zmijskim uzorkom? Doznajte koje su štikle must have ovog proljeća

A1 izdvaja za Vas