Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUĆA SUSRETA TABOR

Predstavljena nova knjiga fra Zvjezdana Linića

Fra Zvjezdan Linić
Foto: Darko Pavičić
1/3
01.09.2011.
u 20:47

Knjiga je prepuna meditacija, razmatranja i molitvi koje su izrasle iz brojnih duhovnih obnova,

U prepunoj Kući susreta Tabor u Samoboru, u četvrtak uvečer, predstavljena je najnovija knjiga fra Zvjezdana Linića "Učitelj je ovdje i zove te". To je 17. knjiga popularnog karizmatika fra Zvjezdana Linića koja je izašla u nakladi Teovizije, kako je rekao njezin direktor Ivica Domaćinović, ali i jedna od najboljih Linićevih knjiga, prema riječima predstavljača Stjepana Licea.

Knjiga je prepuna meditacija, razmatranja i molitvi koje su "izrasle iz brojnih duhovnih obnova, jednosatnih ili noćnih klanjanja, te iz dugogodišnjeg iskustava takvih molitvenih druženja", kako je rekao autor fra Zvjezdan Linić, dodajući da se ne radi o "službenom molitveniku", premda ima dosta litanijskih molitava koje su odavno prihvaćene i priznate u Crkvi za javnu upotrebu, ali je sigurno "poticaj svakoj pobožnoj duši za dublje poniranje u tajnu". To se posebno odnosi na molitve pred Presvetim, čemu fra Zvjezdan pridaje najveću pažnju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije