Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ugostila studente

Predsjednica ugostila studente s prvim psom Kikom u naručju

Predsjednica s kujicom Kikom
Foto: Društvene mreže FPZG
26.10.2018.
u 13:51

Predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović u svom je Uredu ugostila polaznike kolegija Umijeće intervjua

Nije prošlo ni dva tjedna od kad je Kolinda Grabar-Kitarović udomila kujicu Kiku, a prvi pas već je postao dio protokola na Pantovčaku. Kika je svojoj vlasnici pravila društvo tijekom posjeta studenata Fakulteta političkih znanosti, piše tportal.hr

Polaznici kolegija Umijeće intervjua posjetili su Ured predsjednice Republike Hrvatske, a ugostila ih je glasnogovornica Ivana Crnić koja je u Svečanoj dvorani održala predavanje 'Kako intervjuirati predsjednicu/predsjednika države'.

Studente je kasnije pozdravila i predsjednica s Kikom u naručju. Nema sumnje da će ove fotografije doliti ulje na vatru nezadovoljnika koji udomljavanje mješanke Kike smatraju samo jeftinim PR-om.

Komentara 15

DU
Deleted user
14:09 26.10.2018.

Da mi se na trenutak uvuci u mozak studenata ...sto bih sve cuo...besposlen pop jarice krsti ili psa nosi u narucju....

Avatar sindarela
sindarela
16:54 26.10.2018.

Jei Kika nemože hodat dobro pa je pas da je u istinu posvojila devu morala bi na leđa s njom

IL
ilija26
14:33 26.10.2018.

Pusti psa, šalji vojsku na granice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije