Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
danas stabilnije

Praznik na otvorenom otpada: Sutra u Zagreb stiže kiša i grmljavina

Jutarnji pljusak konačno rashladio Zagreb
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
04.08.2021.
u 11:59

Najviša dnevna temperatura zraka će danas biti oko 28 °C.

Za sve koji planiraju sutrašnji praznik provesti na otvorenom, zasigurno će im kiša pomrsiti planove. Vrijeme će, naime, u metropoli biti nestabilnije nego danas - oblačnije uz više kiše i grmljavinu.

"Pretežno oblačno uz povremenu kišu i grmljavinu. Kiša na širem području grada može biti i obilnija, a vjetar prolazno pojačan. Popodne te osobito prema večeri smirivanje i djelomično razvedravanje. Vjetar slab i umjeren, većinom južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura zraka od 18 do 20, a najviša dnevna oko 25 °C", navode iz Državnog hidrometeorološkog zavoda.

Danas se pak očekuje promjenljivo oblačno sa sunčanim razdobljima. Na širem području grada mala je vjerojatnost za kišu ili poneki popodnevni pljusak. Vjetar slab i umjeren južni i jugozapadni. Najviša dnevna temperatura zraka oko 28 °C.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije