Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova adresa

Pravna klinika od jeseni u većem prostoru

pravna klinika
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
15.07.2014.
u 09:15

Gradonačelnik Milan Bandić jučer im je dao na korištenje gradski prostor u Žerjavićevoj 6, gdje će početi s radom u listopadu, nakon ljetne stanke

Studenti i profesori Pravnog fakulteta koji besplatno pomažu građanima i daju pravne savjete u Pravnoj klinici dobit će veći prostor za rad.

Gradonačelnik Milan Bandić jučer im je dao na korištenje gradski prostor u Žerjavićevoj 6, gdje će početi s radom u listopadu, nakon ljetne stanke.

– Do svibnja ove godine imali smo 1500 predmeta. Građani traže našu pomoć oko razvoda, alimentacije, kršenja radničkih prava, a ovaj prostor omogućit će nam da još više i bolje radimo svoj posao – kazala je Marina Bartol-Hedžet, administratorica Pravne klinike. I dekan Pravnog fakulteta Hrvoje Sikirić smatra da će novi prostor biti prilika za još bolji rad 120 studenata koji su uključeni u program.

Komentara 1

EE
Emma@Emmily
22:21 18.07.2014.

Kako student "rijesi" i pravno savjetuje stranku u sporu? Upravo su nam sudovi i zatrpani iz razloga sto studenti salju stranke na sud da se same zastupaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije