Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eksplozija u centru

Poznati detalji eksplozije: Bomba je aktivirana pokraj terase

Eksplozija u Domagojevoj ulici u centru Zagreba
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/10
30.11.2018.
u 11:50

Na optužbe o dugovima odgovorio nam je i vlasnik Perica Milišić koji je kafić otvorio prije nešto više od tri godine

Policija je objavila detalje eksplozije koja je u četvrtak ujutro odjeknula u središtu Zagreba. Nepoznati počinitelj aktivirao je oko 6.20 sati improviziranu eksplozivnu napravu pokraj terase kafića u Domagojevoj ulici.

"Oštećeno je nekoliko stakala na stanovima i poslovnim objektima te parkirani osobni automobili marke Mercedes 220D zagrebačkih registarskih oznaka, koji koristi 35-godišnjakinja, Opel Corsa zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu 41-godišnjaka i Suzuki Splash zagrebačkih registarskih oznaka, vlasništvo 53-godišnjaka. Materijalna šteta zasad nije utvrđena", javila je zagrebačka policija. 

– Prije dva tjedna u tom istom kafiću netko je pucao iz pištolja. Naravno, nisu ga nikad našli, a sad je netko bacio bombu. Ne želim ni pomisliti što bi se iduće moglo dogoditi. Mislim da je to sve povezano s vlasnikom kafića koji je prošle godine ostao dužan minimalno 40 tisuća kuna režija za vodu, ne plaća najam parkirnih mjesta koja je zauzeo terasom kafića i općenito su s njim stalno neki problemi – kaže jedan od stanara Domagojeve kojemu je u eksploziji oštećen automobil rekao je za Večernji list susjed. 

>> Pogledajte policijski očevid nakon eksplozije u centru Zagreba

Na optužbe o dugovima odgovorio nam je i vlasnik Perica Milišić koji je kafić otvorio prije nešto više od tri godine.

– Što se tiče svih tih optužbi da sam dužan i da ne plaćam režije, konobare, da sam na silu zauzeo cijeli zajednički podrum zgrade i slično, mogu samo reći da to nema nikakve veze s mozgom, priča selo, pričaju ljudi. Pa zar vi stvarno mislite da bih ja mogao imati terasu i kafić već godinama da uredno ne plaćam sve koncesije – kratko je kazao Milišić.

Eksplozija u Domagojevoj ulici u centru Zagreba
1/17

 
Ključne riječi

Komentara 5

TT
TTjac
13:27 30.11.2018.

Ak si povezan s Bandićem onda je moguće da ništa od navedenog ne plaćaš.

VI
Vito
13:58 30.11.2018.

Savjet suvlasnicima: "odrežite" mu vodovodnu cijev koja ide u njegov prostor. __ Jednostavno i učinkovito: otiđete u Petretićevu u "Vodovod" i predate zahtjev za odvajanje vodmjera te sebi ugradite vodomjer odvojen od njegovog. __ Koštat će vas 2000 kuna + 4m cijevi za spoj njegove cijevi u baru. __ Onda će te lakše vidjeti tko stvarno ne plaća vodu. __ kod mene su došli iz vodovda u kontrolu, navodno "premalo" trošimo, a kad su vidjeli da imamo tri (3) vodomjera odmahnuli su rukom i otišli - "vodovod" ne dobiva više 2500 kuna mjesečno, nego manje od 800 kn mjesečno, a svi jednako troše u kubikaži. __ Samo je razlika u cijeni "kućne" vode i "poslovne" vode. __ Poslovni prostori sad umjesto 1000kn mjesečno plaćaju 120 kn, a kuća oko 680 kn ("zadnji" račun) __ Bilo bi jeftinije, ali jedan poslovni prostor je "dovoljno bogat" pa sam plaća tih 680kn i još uvijek ne shvaća kako ga "vodovod" pljačka samo zato što tu ima poslovni prostor, a zaposlenici tu borave toliko dugo da skoro pa ne koriste zahod, jer su stalno negdje na "terenu" gdje uvijek moraju biti zahodi "po prirodi posla".

VI
Vito
13:47 30.11.2018.

Pa zar vi stvarno mislite da bih ja mogao imati terasu i kafić već godinama da uredno ne plaćam sve koncesije – kratko je kazao Milišić. ::: NARAVNO

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije