Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZ COVID POTVRDE

Poznat novi datum održavanja Interlibera i ostalih sajmova Zagrebačkog velesajma

42. Interliber - međunarodni sajam knjiga na Zagrebačkom Velesajmu
Marko Prpic/PIXSELL
20.09.2021.
u 14:18

Organizatori napominju kako će sajmovi će biti realizirani uz primjenu važećih epidemioloških mjera i sigurnosnih protokola koji uključuju omogućavanje ulaska u sajamski prostor samo osobama s EU digitalnim Covid-19 potvrdama.

Zagrebački velesajam danas je objavio nove termine održavanja sajmova u zatvorenom tijekom listopada i studenoga ove godine. 

- Nakon Odluke Nacionalnog stožera civilne zaštite o dopuštanju održavanja sajmova u zatvorenom prostoru koja je 16. rujna 2021. stupila na snagu, zadovoljstvo je izvijestiti vas i potvrditi sajamske termine Zagrebačkog velesajma - poručuju u priopćenju.

Najveći i najapoznatiji sajam knjiga na ovim prostorima, Interliber, održat će se od 9. do 14. studenoga. Podsjetimo, Interliber je više puta odgađan, a 2020. nije se održao. Osim Interlibera s Velesajma najavljuju i ostale sajmove:

AMBIENTA & ART FAIR ZAGREB: 21. - 24. 10. 2021.
GROWING UP: 12. - 14. 11. 2021.
CROAGRO & SAJMOVI HRANE I ZDRAVOG ŽIVLJENJA: 25. - 28. 11. 2021.


Organizatori napominju kako će sajmovi će biti realizirani uz primjenu važećih epidemioloških mjera i sigurnosnih protokola koji uključuju omogućavanje ulaska u sajamski prostor samo osobama s EU digitalnim Covid-19 potvrdama.

>>> Pogledajte: Kraj drame u Krapinskim Toplicama: Dječak stavio masku i ušao u školu, a roditelji su prekršajno prijavljeni.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije