Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Pozivamo vas na 1.noć carica!

Zena majka carica
PR FOTO
PR
Autor
PR članak
09.12.2013.
u 13:22

Ako ste prosječna žena i/ili majka, supruga, djevojka, solerica ili samo carica, vrijedna svakoga dana na 10000 područja, kuhate, peglate, usisavate, organizirate, odgajate (djecu, muža, ljubavnika, svejedno...) i još uz sve to pošteno radite, želimo vam dobrodošlicu u svijet CARICA, jer vi ste zasigurno jedna od nas.

Zena majka carica.com je web portal kojemu je cilj postati i ostati mjesto za: komentare i sarkazme na današnje poglede na ljepotu, stil, modu i dr. modne zvizdarije, raspravu o tabu temama, vruće teme, bračne i obiteljske teme o kojima se ne govori dovoljno, žensko poduzetništvo kojem želimo da zahvati cijelu regiju, svijet celebritija i našu mljac temu - muškarce. Bit ćemo britke, brze, jasne, glasne, sexy, snažne, sakrastične i direktne, i napokon govoriti ISTINU - iskreno i bez dlake na jeziku - o svim ženskim temama.

Posebno nam je zadovoljstvo okupiti vas na 1.noći carica koju organiziramo 18.prosinca u baru Maraschino u Zagrebu, s početkom u 19.30 sati. Na programu su: carica stand-up komedije Marina Orsag, koja će nas nasmijati do suza i zagrijati atmosferu, fotografiranje sa krunom, jer morate vidjeti kako izgledate kao prava carica, bogata kreativna tombola/ nagradni natječaj u kojem je svaka naša gošća carica – pobjednica te odlična zabava i ples uz plesne hitove 80-tih i Maraschino DJ-a!

Ulaz je besplatan uz obaveznu prijavu ovdje

Dođite, ovo je vaša noć!
Živjele carice :)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?