Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brza intervencija

Požar u Zagrebu: Gorio Agrokorov znak na vrhu Cibonina tornja

cibonin toranj,cibona,agrokor,požar,vatrogasci (1)
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL
1/4
14.09.2012.
u 12:08

Dojavu smo dobili u 11.57 sati, a požar je ugašen u 12.04 sati. Sve smo brzo odradili jer nam je to bilo "pod nosom", kazao je dežurni dispečer u Javnoj postrojbi grada Zagreba

Svega sedam minuta trebalo je zagrebačkim vatrogascima za intervenciju na vrhu Cibonina tornja od trenutka primanja dojave do potpunog gašenja požara.

– Dojavu smo dobili u 11.57 sati, a požar je ugašen u 12.04 sati. Sve smo brzo odradili jer nam je to bilo "pod nosom" – kazao je dežurni dispečer u Javnoj vatrogasnoj postrojbi grada Zagreba.

U vatrogasnoj postrojbi uspjeli su i izračunati da su vatrogasci bili na tornju za tri minute, a požar je ugašen za četiri minute. Na intervenciji je bilo 14 vatrogasaca s 4 vozila.

– Uzrok požara bit će istražen, a ono što znamo jest da je gorio Agrokorov znak na vrhu zgrade – kazali  su.

Iz Agrokora su potvrdili kako je bilo riječi o požaru manjih razmjera koji je dijelom oštetio veliko slovo A na vrhu zgrade.

- Požar je brzo ugašen, nije bilo nikakve evakuacije djelatnika, a materijalna šteta zbog požara je tek neznatna, pojasnila je Manuela Ćelić iz Ureda za odnose s javnošću Agrokora dodajući kako nema nikakve podloge za filmove zbog okolnosti koje su se oko podneva dogodile na vrhu zgrade naše najveće kompanije.

>>Jeste li bili u blizini tornja tijekom požara? Svoje fotografije ili video možete nam poslati na e-mail: dojavi@vecernji.net


Ključne riječi

Komentara 15

MA
mafimuf
13:12 14.09.2012.

izgorise masonima nebesko oko

PR
promill
14:58 14.09.2012.

Počelo je !

VK
vražje kopito
15:40 14.09.2012.

Zašto u Agrokorovoj trgovini u Importaneu Meggle-ov jogurt od litre košta 12.49 a u istoj Agrokorovoj trgovini u Avenue Mall-u 10.49

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije