Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gorio napušteni objekt

Požar u zagrebačkom naselju Špansko: Interveniralo šest vatrogasnih vozila

Požar u Španskom
Screenshot/24sata
01.03.2021.
u 19:46

Ovo je inače dvanaesta intervencija zagrebačkih vatrogasaca danas

Oko 19 sati u zagrebačkom naselju Špansko, u ulici Vilima Korajca buknuo je požar, a na intervenciju je izašlo šest vatrogasnih vozila. 

- Na adresi Vilima Korajca 24 došlo je do požara napuštenog objekta površine 80m2 u razbuktaloj fazi. Na intervenciju je izašlo 6 vozila s 19 vatrogasaca. Požar je stavljen pod kontrolu te nema ozlijeđenih - javljaju iz Javne vatrogasne postrojbe Zagreb. Ovo je inače dvanaesta intervencija zagrebačkih vatrogasaca danas, pišu 24sata

- Taman smo prolazili kad je buknula vatra, počelo je gore na tavanu. Ta kuća je napuštena, hvala Bogu, kao i ova do nje - ispričala je prolaznica. 

VIDEO Od 12. veljače do 15. svibnja posjetite izložbu "Hrvatska svijetu"

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar neugodan
neugodan
13:28 03.03.2021.

Zasto se vlasnike ne natjera da to urede ili sruse??? Takvih je nekretnina gomila po gradu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije