Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatrena stihija

Požar stana u Novom Zagrebu: Kriv je adventski vijenac

požar u Novom Zagrebu
Foto: Dragan Djukanovic/Sportnews
1/17
22.12.2019.
u 15:54

Na teren je izašlo pet vozila i 21 vatrogasac iz Vatrogasne postaje Novi Zagreb

Danas oko 15:30 izbio je požar u stanu na prvom katu zgrade u Ulici Zahradnika Karela. Neslužbeno se doznaje da je uzrok požara adventski vijenac.

Kako doznajemo od vatrogasaca, nema ozlijeđenih osoba, ali je stradao kanarinac. Na teren je izašlo pet vozila i 21 vatrogasac iz Vatrogasne postaje Novi Zagreb. Požar je ugašen u manje od pola sata.

požar u Novom Zagrebu
1/17

Podsjećamo, nedavno su vatrogasci objavili posebne savjete građanima pozivajući ih na oprez s božićnim dekoracijama i svijećama kako se božićni ugođaj ne bi pretvorio u noćnu moru. 

Prirodno božićno drvce predstavlja posebnu opasnost jer se brzo osuši i potrebno mu je svega 30 sekundi da izgori i zahvati okolni namještaj, upozorila je tada Hrvatska vatrogasna zajednica. Božićno drvce stoga se ne smije postavljati u blizini izvora topline niti je preporučljivo na njemu koristiti prskalice. Nadalje, vatrogasci savjetuju također da se upaljene svijeće ne ostavljaju bez nadzora te da se prilikom ukrašavanja ne koristi neispravna božićna rasvjeta.

VIDEO Najšokantnije i najzabavnije snimke 2019.: Prizori s Visa posebno su vas ostavili u čudu

požar u Novom Zagrebu
1/37

 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
18:49 22.12.2019.

Nije kriv adventni vjenac već onaj koji ga je postavio tu i tako (neispravno i bez nadzora)

SA
sargu123
18:24 22.12.2019.

Jadan kanarinac a stanarima će sigurno Bozanić ili Košić pomoći.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije