Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
intervencija u noći

Požar na Trnju zahvatio tri auta, vatrogasci brzo intervenirali

Požar Trnje
Foto: Snimio čitatelj
1/2
20.08.2023.
u 09:53

Na teren je izašlo jedno vozilo i šest vatrogasaca

Noćas je na Trnjanskoj cesti u Zagrebu došlo do požara automobila u kojemu je nastala materijalna šteta, priopćili su iz vatrogasne postaje.

Dojava je došla oko pola 2 ujutro, a intervencija je završila u 3 sata i 11 minuta. Na teren je izašlo jedno vozilo i šest vatrogasaca.

Požar je zahvatio tri automobila, od čega su dva u potpunosti zahvaćena, a jedan je nagorio. Uzrok požara bit će poznat nakon policijskog očevida.

VIDEO Izbio požar u odmaralištu za osobe s invaliditetom

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
13:16 20.08.2023.

Hmm...da nije možda požar nastao od granja koje stoje evo već mjesec dana od oluje na raznoraznim mjestima?....čak i pokraj parkinga leži to suho granje i ako neko iz zločestoće baci šibicu evo veselja...Ovo je nikad nesposobnija gradska vlast koja nije sposobna organizirati da se to granje pokupi. Ako ova razina ne funkcionira, a to je najniži oblik funkcioniranja gradske vlasti da se pokupi to granje onda možemo misliti kako funkcionira na nekim ozbiljnijim pitanjima....ZNAČI TKO OVIM KOMUNJARSKIM AMATERIMA DA GLAS TAJ IMA OZBILJNIH PROBLEMA U NE BAŠ PAMETNOJ GLAVI.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije