Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stigli sa sedam vozila

Požar na Srednjacima: Vatrogasci gasili vatru na 15. katu nebodera

Srednjaci - požar u neboderu
Foto: Filip Kos/PIXSELL
1/5
21.03.2019.
u 21:37

Požar je ugašen i nema ozlijeđenih osoba.

Večeras u 20:09 sati Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba zaprimila je obavijest o požaru na adresi Braće Domany 8 na 15. katu nebodera na Srednjacima.

Na požar je upućeno 24 vatrogasaca i sedam vatrogasnih vozila iz Vatrogasnih postaja Centar i Novi Zagreb. Utvrđeno je da se radi o manjem požaru na balkonu.

Video - Požar na Srednjacima: Gorio balkon na 15. katu nebodera

 

Požar je ugašen i nema ozlijeđenih osoba. Na terenu je i dežurni tim Ureda za upravljanje u hitnim situacijama.

Nakon očevida Policijske uprave zagrebačke bit će poznat uzrok požara.

Galerija - Požar u neboderu na Srednjacima

Srednjaci - požar u neboderu
1/8

 

Ključne riječi

Komentara 1

VJ
vjernicibrkićlucićitomašević
22:58 21.03.2019.

kopal peče ćevape za hdz-ovce koji su na utakmici. oni odgovaraju šenoinom opisu Debeo je kao da je žirom pitan, na nabuhlom licu ima malo bradice, ali je osuto crvenimi pjegami, žute oči gleđu prezirno u svijet, šiljasta glava sa tupim nosom ni da bi se makla na debelu vratu. Obuci toga čovjeka u zamrljan bekeš, natuci mu mastan šešir, daj mu prostu lulu s dugim kamišem, i evo ti "viteza od birse". Čuvši kakov je gospodin bilježnik i njegovo vrijedno kućanstvo, nisam ga dakako mogla pohodit kod kuće, već mu se poklonih u uredu, pa sam navlaš vrebati morala da ga ondje zatečem, jer, kako ti rekoh, gospodin Mišoci zalazi tamo rijetko. Rekoh mu posve smjerno da sam nova učiteljica, da mu se preporučam,. Mjesto toga prizora bila je bilježnikova "pisarna". stupiv u taj posvećeni prostor javne uprave, pomislih da tu ne boravi kršten stvor, već kakov jedno- ili dvokopitnjak. Čađava je to komora, kojoj su stakla na oknih razlupana, u kutu stoji malo ognjište, po blatnom podu raštrkano je nekoliko svežanja pisama, u kutu naslonjeno bje nekoliko zaplijenjenih pušaka i sjekira, na stolu pako vidjeh veliki tanjur pun pijeska, malu bočicu tinte i dva tri kukavna pera.Silni "vitez de birsa" primio me je u tom posvećenom prostoru, gdje me malne udavi strašna duha duhana, pun veličja gotovo kao kakav ministar, tj. dakako nešto prostije. Šešira dakako ne skinu preda mnom, već ga navuče još jače na pijani svoj nos, neka oćutim svu njegovu silu i vlast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije