Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA UGROZE

Požar na Rebru: Vatrogasci na terenu, poslano sedam vozila

Rebro vatrogasci
Foto: Vatrogasci - Oni su naši Heroji
1/3
20.12.2019.
u 14:14

Vatrogasci su dobili dojavu u 13:22

Došlo je do požara u operacijskom bloku dijela u Kliničkom bolničkom centru Zagreb. Kako su nam rekli zagrebački vatrogasci, na terenu je poslano 7 vozila i 24 vatrogasaca. Došli su na dojavu o velikoj količini dima. 

- Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba je danas u 13,22 sati dobila dojavu o požaru u operacijskom bloku dijela Kliničkog bolničkog centra Zagreb, na lokaciji Kišpatićeva ulica 12. Izlaskom na teren utvrđeno je kako nema ugroze, vidljivo je puno dima ali nema otvorenog plamena. Na terenu je sedam vatrogasnih vozila s 24 vatrogasca. Na teren su izašli i dežurni djelatnici Ureda za upravljanje u hitnim situacijama. - izvijestio je Ured za upravljanje u hitnim situacijama i nadodao: - Nakon očevida Policijske uprave zagrebačke biti će poznat uzrok zadimljavanja.

Očevici navode kako je puno dima.

Uskoro opširnije

Ključne riječi

Komentara 5

OB
ObrenM
19:03 20.12.2019.

Da nije i za ovo kriv Dr Nogalo?

CV
cvikcange
14:47 20.12.2019.

GMBH očito nije čuo za protokol. Koji veze s Kalinićem nema. Dobronamjerno ga upućujem na svaku malo jaču gradsku vatrogasnu postrojbu koja će mu isti i pojasniti. Ne na seosko DVDruštvo, nego gradsku postrojbu.

DA
dado56
15:09 20.12.2019.

Mora i pavle dobit masnu placu ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije