Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija

Žena poginula u požaru kuće u Zagrebu: Susjedi je izvukli van, ali nije joj bilo spasa

požar na Srebrnjaku
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/2
Autori: Hina, Vecernji list
17.11.2018.
u 11:23

Iz za sada neutvrđenog razloga došlo je do požara obiteljske kuće. Jedna osoba je smrtno stradala, priopćili su iz policije

Zagrebačka policija je izvijestila o požaru obiteljske kuće na Srebrnjaku. U požaru je poginula jedna osoba.

Požar je izbio 01, 05 sati na Srebrnjaku. Iz za sada neutvrđenog razloga došlo je do požara obiteljske kuće. Jedna osoba je smrtno stradala.

Očevid je u tijeku nakon kojeg će se znati više informacija.

O ovom događaju oglasio se i Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

"Jutros je Ured za upravljanje u hitnim situacijama obaviješten o požaru kuće na adresi Srebrnjak 135a. Javna vatrogasna postrojba primila je dojavu o požaru u 01:07 sati. U intervenciji gašenja sudjelovalo je 14 vatrogasaca s četiri vatrogasna vozila iz Vatrogasne postrojbe Centar a na terenu su bili i službenici Policijske uprave zagrebačke, Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba, i dežurne ekipe gradske ekipe iz Gradske plinare Zagreb i Elektre Zagreb. U požaru je jedna osoba smrtno stradala. Požar je ugašen, a uzrok će biti poznat nakon očevida", kažu iz Ureda.

Neslužbeno se doznaje da su požar prvi primijetili susjedi, a kada su provalili kroz ulazna vrata unutra su pronašli ženu kako leži na podu. Izvukli su je na ulicu i zvali Hitnu pomoć, koja je vrlo brzo stigla. Unatoč brzoj  reanimaciji i naporima da je spase, žena je umrla.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije