Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
inspekcija

Kosor ide u šetnju vidjeti koliko je reklama skinuto s krovova

Reklame trg
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/2
19.03.2014.
u 15:15

Predsjednik Gradske skupštine u četvrtak osobno provjerava poštuje li se članak iz odluke o komunalnom redu, kojim je zabranjeno postavljanje reklama na krovne površine, pročelja zgrada i skele na Trgu bana Jelačića i Cvjetnom trgu

Jesu li, 20 dana nakon početka primjene nove gradske Odluke o komunalnom redu, reklame i oglasni sadržaji i dalje na krovovima i pročeljima na Trgu bana Jelačića i Trgu Petra Preradovića?

Poštuje li se ta odluka, po kojoj su reklame morale ići dolje od 1. ožujka, uvjerit će se na svoje oči predsjednik Gradske skupštine Darinko Kosor.

On će u četvrtak 20. ožujka u 11.30 sati krenuti u šetnju u kojoj će, piše u pozivu iz Skupštine, utvrditi provođenje članka 27. Odluke, kojom je "zabranjeno postavljanje reklama i reklamnih panoa na krovne površine, pročelja zgrada i građevinske skele na Trgu bana Josipa Jelačića i Trgu Petra Preradovića, osim ploča s tvrtkom, nazivom i natpisom u zoni prizemlja".

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL, Davor Puklavec/PIXSELL

Foto: Marko Lukunić/Pixsell

Još su 27. veljače, podsjetimo, neke velike reklame skinute s dijela krovova na Jelačićevu trgu, a uklanjanje je nastavljeno i prošli tjedan, no većina ih je još i tamo i na Cvjetnom trgu.

>>Reklame i dalje 'vrište' s krovova i pročelja na Trgu

Komentara 2

SE
sestrićna
17:43 19.03.2014.

ostaju samo partijski sponzori na trgu :)

Avatar tajar
tajar
21:03 19.03.2014.

Na zgradi CO bio je i displej sa satom, datumom i temperaturom, ne razumijem zašto je i on skinut!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije