Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od četvrtka do 15. siječnja

Poštari očitavaju plinska brojila

Poštari
Foto: pr slika
13.12.2016.
u 12:23

Poštari među građanima uživaju veliko povjerenje i zato ih je zagrebačka Plinara na natječaju izabrala da za nju obave posao

U četvrtak 15. prosinca poštari će na području Zagreba i okolice početi, baš kao i prošle godine, očitavati plinska brojila. Brojila će očitavati i prvih petnaest dana siječnja. “Dodatni” posao poštara, podsjetimo, rezultat je ugovora između Plinare Zagreb i Hrvatske pošte, a jedan od razloga dobre suradnje je i to što poštari uživaju povjerenje građana. Potvrdilo je to i istraživanje – 88 od 100 korisnika smatra poštare ljubaznima i profesionalnima.

– Mole se korisnici Plinare Zagreb da poštarima omoguće ulazak u prostor gdje se nalazi plinsko brojilo te da im osiguraju neometan prilaz. Građani i poslovni subjekti kojima neće biti očitano stanje plinskog brojila dobit će u poštanske sandučiće obavijest na kojoj je istaknuto kako mogu dogovoriti ponovni obilazak poštara i očitanje stanja plinskog brojila – poručili su iz Pošte.•

>> Hrvatska Pošta predstavila 1000. marku Republike Hrvatske

Komentara 3

FA
fakin2012
14:40 13.12.2016.

mi imamo od prije 9 godina daljinsko očitanje, zašto to svi ne stave? Kakvi poštari, to im je dodatni posao za istu plaću tako da ne dangube?

DE
demokršćanin
17:43 14.12.2016.

Svakim danom se osnivaju razne firme za dostavu pisama i paketa čime se oduzima posao Pošti.Jako je upitno točno dostavljanje pošiljaka na taj način,čemu sam i sam svjedok.Gradska plinara je dobro postupila jer građani imaju puno povjerenje u poštare.Da li će pismonoše dobiti povećanje plaća jer im se povečao posao ili će na tome zaraditi sama Pošta.

SO
sofisticated
17:43 13.12.2016.

Još malo i poštari će bit nepotrebni ostat će samo paketni, promet to je trend u svjetu pa će tako bit i u apsurdistanu.plaća poštara je ispod 4000 kn laku noć hrvatska...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije