Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stvar u svoje ruke

Posla ni za lijeka. Evo kako oni traže način za zaradu

oglas za posao (1)
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/11
16.04.2013.
u 14:50

Dva studenta s velikim iskustvom u fizičkim poslovima nude usluge iznošenja krupnog otpada, a netko pak nudi ručno pletenje

Krajem ožujka 2013. godine u evidenciji Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje registrirano je 368.558 nezaposlenih. Svi oni bore se za svoj kruh, a konkurencija je nemilosrdna. U glavnom gradu Hrvatske posla nema ni za lijeka pa su se građani sami dosjetili kako osigurati egzistenciju ili barem malo podebljati novčanike. 

Zagreb je oblijepljen plakatima na kojima pojedinci nude različite usluge. 

Tako, primjerice, dvojica studenta s velikim iskustvom u fizičkim poslovima nude usluge iznošenja krupnog otpada, čiste podrume, tavane i šupe, pomažu u selidbama. Tu je i ekipa iz snova ili ekipa medenih koji odvoze bijelu tehniku i što god vam padne na pamet.

Oglasi su puni stručnjaka u matematici, fizici, stranim jezicima koji nude svoje usluge, a jedna osoba nudi i ručno pletenje.
Njegovateljica se brine o starijima, otkupljuju se neispravna računala, stari automobili, a često se na oglasima nudi i čišćenje stanova. 

>>U ožujku 9000 nezaposlenih manje, ali smo i dalje na dnu EU

Komentara 1

DU
Deleted user
13:28 26.06.2014.

Ekipa medeni je hrpa bandita koji su mi za navodni besplatni odvoz tražili novce. I ne samo meni, znam još ljudi koje su isto tako prevarili. S obzirom na to da je jedan od njih ćelava nabildana tetovirana sirovina, svatko normalan teško će se upustiti u ikakvu raspravu s njima. IZBJEGAVATI U ŠIROKOM LUKU!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije