Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radovi

Posebna regulacija prometa zbog rekonstrukcije tramvajskog kolosijeka u Ilici

Radovi na tramvajskoj pruzi
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
25.09.2018.
u 10:26

Promet u smjeru zapada na tom dijelu Ilice odvijati će se jednim prometnim trakom.

Zbog potrebe izvođenja radova rekonstrukcije tramvajskog kolosijeka, na Ilici na dijelu od Vinogradske ulice do ulice Nad Lipom danas od 18 sati pa do ponedjeljka 15. listopada u 5 sati zauzimati će se dio kolnika, a promet u smjeru zapada odvijati će se jednim prometnim trakom.

Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati, prema privremeno postavljenoj regulaciji. Zagrepčani se upozoravaju na moguće poteškoće u prometu te mole za strpljenje.

Uspostavom navedene regulacije prometa prestaje važiti informacija o privremenoj regulaciji prometa na Ilici od 17. rujna.

Pogledajte video vizualizacije rotora u Remetincu

Komentara 3

HE
herojulice
15:52 25.09.2018.

A gdje je gradonačelnik i svita za naslikavanje. U normalnim državama i gradovima, npr. Beču na kojeg gradonačelnik non stop spominje, takvi radovi se naprave preko noći i nitko ih ne vidi niti čuje a ujutro građani idu na posao kao da ništa nije bilo.

Avatar maxist
maxist
18:21 27.09.2018.

"rekonstrukcijama" nikad kraja ....a radove se izvodi toliko loše da se u istoj godini popravlja i po nekoliko puta......Ne valja izvođenje, ne valjaju materijali ili netko ima perpetum mobile za sigurnu zaradu na fušerskom radu.!

Avatar fredi
fredi
12:03 28.09.2018.

Dajte više naučite osnove hrvatskog pravopisa: odvijati će se, zauzimati će se ... Ponovite futur I.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije