Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
s njim sve cvate

Posadio najviše: ''Veći sam zeleni od svih zelenih zajedno'

Bandić sadi
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
22.01.2014.
u 12:12

Gradonačelnik Bandić otkrio što mu je jedan od ideala te spomenuo kako je u 14 godina kako vodi grad posadio više stabala nego itko u 140 godina

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, obzirom na svoj dug staž u vođenju metropole, dopušta si, tu i tamo, i samohvalu, koja nije izostala ni jutros u emisiji Radio Sljemena.

Govoreći o sportskim projektima na Sveticama te nekim prošlim planovima u drugim dijelovima grada, gdje je bilo i mijenjanja okoliša, Bandić je istaknuo da je veći zeleni i ekolog od svih zelenih zajedno.

- Ja sam zasadio za svojih 14 godina više stabala nego itko u 140 godina u Zagrebu, pa moj je ideal da vjeverica dođe s Medvednice do grada kao s grane na granu - slikovito se izrazio gradonačelnik, koji se nerijetko ne libi ocijeniti kako je, otkad vodi Zagreb, grad napredovao u svakom smislu, pa i procvjetao.

Evo podsjetnika na neke od njegovih sadnji samo u ovom desetljeću.

Komentara 17

BV
Bijela Vrana
14:54 22.01.2014.

Neka Miki dojde pogledati svoje "zeleno" remek-djelo iznad bolnice Sveti Duh !!! Mi smo tamo imali vjeverice ,a sada ih nema ,danke Miki !!! Uskoro bude stvarno trebao početi saditi stabla i na Madvjednici!!!

Avatar delminium
delminium
12:55 22.01.2014.

jel imo titu na reveru?

NJ
njičsa
14:43 22.01.2014.

Miki se odigao od zemlje, svaki dan sve više lebdi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije