Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
grade zečje nasipe

Poplavljeni podrumi u Sesvetama, ispumpava se voda i kopa kanal

sesvete,portal
Ured za upravljanje u hitnim situacijama
02.02.2013.
u 19:03

Poplavljeni su podrumi obiteljskih kuća u ulicama Cerska i Neretvanska. Ugroženi su i neki gospodarski objekti

Nekoliko obiteljskih kuća u Sesvetama suočeno je s poplavljivanjem podruma koje je nastupilo u subotnjim podnevnim satima.

Kako je izvijestio Ured za upravljanje u hitnim situacijama, uzrok poplavi u ulicama Cerska i Neretvanska su povećane padaline, topljenje snijega uslijed povećane temperature i problemi s odvodom. Ugroženi su i neki gospodarski objekti, a na teren su izašli dežurni djelatnici Ureda za upravljanje u hitnim situacijama te 30-ak vatrogasaca Dobrovoljnih vatrogasnih društava i dežurna ekipa Vodoprivrede.

Dok vatrogasci pokušavaju ispumpati vodu, radnici Vodoprivrede prokopavaju odvodni kanal, a djelatnici Hrvatskih voda postavljaju vreće s pijeskom za zečje nasipe kako bi se spriječila veća šteta na objektima.

>>Za obranu od poplava nisu uložili kunu, a plaćamo vodne naknade

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
10:15 03.02.2013.

molimo odgovorne da posjete i letničku ulicu u sesvetskim selima, mmi smo lovili ribe,, i sada je cesta za ništa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije